DOLAR
32,5113
EURO
34,9470
ALTIN
2.435,37
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, 2021 projelerini anlattı

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, 2021 projelerini anlattı
20.01.2021
459
A+
A-
Aktur tatil sitesi

MUĞLA (AA) – Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, 2021 yılı projelerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye çok amaçlı bir salon yapmayı düşündüklerini söyledi.

Bu salonda çoğunlukla pazar yeri oluşturup bu şeklide kullanılmasının çok getirisi olacağını düşündüğünü belirten Uçar, şunları söyledi:

“Karaköy, Datça-Bodrum feribot seferlerinin olduğu bir mahallemiz. Köy ürünlerinin daha rahat satılabileceği, Bodrum’dan gelen tüketicinin Datça’da istediği ürünü taze alıp, kullanabileceğini düşünüyorum. Bunun için 2021 yılında Karaköy’deki çok amaçlı salonun mutlaka temelini atmak istiyorum. Kızlan mahallemizde bir halı saha projemiz var. Emecik mahallemizde de çok amaçlı bir salonu, hayırsever vatandaşlarla beraber hayata geçirmek istiyoruz. Orada da bu yatırımın temelini bu yıl atarız diye düşünüyorum. Tabi bizim asli görevimizden biri açılmayan yollarımızı, yapılmayan parklarımızı bütçemizin doğrultusunda yapmak. Vatandaşlarımızı yazın tozdan, kışın çamurdan kurtarmak. Amacımız huzurlu bir toplum yaratmak.”

Aktur tatil sitesi