DOLAR
32,2120
EURO
34,7638
ALTIN
2.423,53
BIST
10.204,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
22°C
Muğla
22°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
27°C

Devlet de yüksek kira mağduru olmuş!

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan fahiş kirayla ilgili bir ev sahibine, “Sende vicdan var mı?” demişti. Erdoğan’ın vicdansızlık dediği yüksek kira devleti de etkiledi.

Devlet de yüksek kira mağduru olmuş!
A+
A-
velux

İddiaya göre, Antalya’nın Alanya ilçesindeki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü’nün Alanya şubesi kapatılarak Antalya’ya taşındı.

Şubenin kapatılma sebebinin yüksek kira bedeli olduğunu söyleyen Alanya Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Nazmi Zavlak, “Bu şube neden kapandı yetkililere sormak istiyoruz. Hem vatandaşları bilgilendiriyor hem de çevre konusunda yaptığı denetimler ile çalışmalarını sürdürüyordu. Aldığımız bilgilere göre şubenin kapanarak Antalya’ya taşınma sebebi olarak yüksek kira bedeli gösterilmiş. Eğer sebep buysa gerçekten çok komik. Alanya’nın il olması gündemdeyken şubenin Antalya’ya taşınması da düşündürücü. Vatandaşlarımız yine saatlerce yol çekip Antalya’ya mahkûm ediliyor. Bir diğer taraftan da şubenin yaptığı denetimler acaba birilerini rahatsız mı etti?” dedi.

polat-galle
ETİKETLER: