DOLAR
32,5998
EURO
34,8142
ALTIN
2.493,71
BIST
9.478,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

“En İyi Yat Marinası” Seçildi.

“En İyi Yat Marinası” Seçildi.
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Yalıkavak Marina, Rusya’nın En İyi Dergisi ‘Prime Traveller’ tarafından verilen ödülllerde”En İyi Yat Marinası” olarak seçildi.

Yalıkavak Marina, dünyanın en prestij sahibi ödüllerinden biri Prime Traveller Awards tarafından “En İyi Yat Marinası” seçildi. Prime Traveller dergisi ve PRIME Concept konsiyerj kulübünün ortak markalı bir projesi olan Prime Traveller Awards, Rusya’da düzenlenen organizasyonda, Yalıkavak Marina’yı birinciliğe layık gördü.

9 Mart 2020, Bodrum – Yalıkavak Marina, dünyanın en prestijli ödüllerini toplamaya devam ediyor. The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası” ödülüne layık görülen, yine TYHA tarafından 5 Altın Çapa sahibi Yalıkavak Marina’ya, bu kez de Rusya’da düzenlenen Prime Traveller Awards’tan “En İyi Yat Marinası” ödülü geldi.

10 yılı aşkın bir süredir iş, politika ve kültür alanlarında önemli isimlere seyahat ve life style alanında hizmet veren PRIME, global havayolu şirketleri, prestij sahibi otel zincirleri ve birinci sınıf üreticilerle iş ortaklığında müşterilerin taleplerini karşılıyor.

Prime Traveller dergisi, Prime Concept Club tarafından Sanoma Independent Media yayıneviyle birlikte 2007 yılında kuruldu. Seçkin dağıtım noktalarına sahip Prime Traveller dergisi; Federasyon Konseyi üyelerine, Büyükelçiliklere, Moskova havaalanları VIP alanları, önde gelen havayollarına, otellere, golf ve özel kulüplere, bankalara ve özel banka müşterilerine, fitness kulüplerine, restoranlara ve lüks güzellik salonlarına temin ediliyor.

14 dalda ödüle sahip Prime Traveller Awards 2019’un kazananları, profesyonel jüri üyeleri, Prime Concept kulübü üyeleri ve Prime Traveller dergisinin yayın ekibi tarafından seçildi.

Türkiye’nin İlk Yüksek Kapasiteli Süper Yat Limanı

620 yanaşma kapasitesine sahip olan Türkiye’nin ilk yüksek kapasiteli süper yat limanı Yalıkavak Marina, yat sahipleri ve ziyaretçilerine dinamik bir yaşam stili ve eşsiz ayrıcalıklar sunarken, 140 metreye kadar LOA’ya sahip yatlar için konfor ve teknik hizmetler de veriyor.

Yalıkavak Marina 100’den fazla marka, gurme restoran, gece kulübü, kafe, spa, fitnesss ve çeşitli konsiyerj hizmetlerine ev sahipliği yapıyor.

Tüm bunlara ek olarak Dubai’den Moskova ve Monako’ya uzanan dünyaca ünlü sergilerde Türkiye’yi temsil eden Yalıkavak Marina 1000’den fazla kişiyi istihdam etmekte ve dünya çapında 120 ülkeden 2 milyonu aşkın misafir ağırlamaktadır. Yalıkavak Marina Bodrum Yarımadası ve Yalıkavak bölgesini dünya çapında tanıtmaya ve güçlü marka statüsü ile Türkiye’yi temsil etmeye devam ediyor.

Burada her şey Sizin için…

Yalıkavak Marina Hakkında

Türkiye’nin gururu, Yalıkavak Marina’nın 2020-2021 döneminde Dünyanın En İyi Süperyat Marinası seçilebilmesi için OY VERIN! 2018-2019 döneminde sizin oylarınız sayesinde kazandığımız bu hak edilmiş ünvanı elimizde tutmamıza destek olun! The British Yacht Harbor Association (TYHA) tarafından düzenlenen bu organizasyon için oy verme süreci başladı. Tek yapmanız gereken buradaki LINKE TIKLAMAK, açılan sayfada Yalikavak Marina yazarak e-mail adresinizi ve varsa teknenizin ismini yazmak (tekneniz yoksa bu alana istediğiniz bir kelimeyi yazabilirsiniz). Sonuçlar Eylül 2020’de açıklanacak. HER oyunuz bizim için çok değerli!

The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası” ödülüne layık görülen, yine TYHA tarafından 5 Altın Çapa sahibi Yalıkavak Marina, Türkiye’nin ilk yüksek kapasiteli süper yat marinasıdır. 620 yatı aynı anda ağırlayabilen, hem yat sahiplerine hem de ziyaretçilere dinamik bir yaşam stili ve eşsiz ayrıcalıklar sunan Yalıkavak Marina, konforlu tesisleri ve tecrübeli teknik servisiyle 140 metre uzunluğa kadar olan süper yatlara hizmet vermektedir. 2019 yılında aralarında ikonik M/Y Phoenix II, S/Y Better Place, M/Y O’Mega ve M/Y Lady M & M/Y Saluzi’nin de bulunduğu 90’dan fazla super yat Yalıkavak Marina’yı ziyaret etti ve daha fazlası bize doğru yelken açıyor!

Yalıkavak Marina, 100’den fazla markaya, gurme restoranlara, barlara, kafelere, kulüplere, çeşitli eğlence mekanlarına ev sahipliği yapmaktadır.

Yalıkavak Marina ailesi bünyesinde yer alan Yalıkavak Marina, Alışveriş Merkezi, Y-Lounge&Restaurant, Yalıkavak Marina Beach Hotel, Yalıkavak Marina Boutique Hotel ve Spa & Fitness Merkezi ile yıl boyunca üstün hizmet kalitesiyle ziyaretçilerini ağırlamaktadır.

Yalıkavak Marina, Dubai, Moskova ve Monaco gibi birçok farklı şehirde gerçekleşen dünyaca ünlü fuarlarda Türkiye’yi temsil etmektedir. Ayrıca Yalıkavak Marina bölgenin en büyük charter fuarı olan TYBA (Türkiye Yatçılık ve Brokerlar Derneği) Yacht Show’un ve Uluslararası Balık Avcılığı Federasyonu sertifikalı her yıl düzenlenen MOST Bodrum (Akdeniz Uluslararası Sportif Balıkçılık Turnuvası) Kupası’nın ana sponsoru ve evsahibidir. Bunların yanısıra Uluslararası Denizcilik Festivali’nin ve Bodrum Cup Yelken yarışlarının da ana sponsorudur.

Yalıkavak Marina “UNICEF Platin Kanatlar” programının gururlu bir katılımcısıdır ve UNICEF Türkiye Ulusal Komitesi’ne destek olarak hem Türkiye hem de dünya çapındaki yardıma muhtaç çocukların temel haklarına kavuşmaları için çaba göstermektedir.

Yılda 1000’den fazla kişiye istihdam sağlayan Yalıkavak Marina, dünyanın 120 ülkesinden gelen misafirlere ev sahipliği yapmaktadır. Bodrum Yarımadası’nın ve Yalıkavak bölgesinin uluslararası platformlarda tanıtılması için çalışmalar yürüten Yalıkavak Marina’nın misyonu ise güçlü marka kimliği ile Türkiye’yi önümüzdeki yıllarda da en iyi şekilde temsil etmektir.

Burada her şey Sizin için!

Aktur tatil sitesi