DOLAR
32,3577
EURO
34,9584
ALTIN
2.325,14
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Enterprise Trabzon Havalimanı Rent A Car Seçeneği ile Trabzon’un Doğal Güzelliklerini Konforlu Bir Araçla Görün

Enterprise Trabzon Havalimanı Rent A Car Seçeneği ile Trabzon’un Doğal Güzelliklerini Konforlu Bir Araçla Görün
A+
A-

Türkiye’nin doğal güzellikleriyle ön plana çıkan şehri Trabzon’da görülecek birçok güzellik var. Şehrin genel yapısı doğal ve kültürel birçok güzelliğe ev sahipliği yapıyor. Şehir içerisinde yol almak, güzel yerler görmek için gerekli olan en önemli konulardan birisi bir araca sahip olmak. Trabzon’da araca sahip olmak için bölgeye kendi aracınızla gelmenize ya da bir araca sahip olmanıza gerek yok. Enterprise sizlere sorunsuz bir rent a car deneyimi sunuyor. Trabzon havalimanı rent a car seçeneği sunan Enterprise sizlere geniş filosuyla istediğiniz araçları tercih edebilme şansı tanıyor. Siz daha uçağınızdan inmeden Trabzon havalimanı rent a car ofisi aranızı hazır ederek, sizi beklemesini sağlıyor. Size ise sadece Trabzonda gezilecek rotaları belirlemek kalıyor.

Trabzonda Gezilecek Rotalar

Enterprise ayrıcalığı ile Trabzon havalimanı rent a car avantajlarından faydalandıktan ve aracınızı kiraladıktan sonra bölgede gezilebilecek birçok yer size göz kırpar. İlin turistik yerleri arasında en önde Uzungöl geliyor. Uzungöl yamaç paraşütünden helikopter turuna kadar birçok aktivite yapabileceğiniz bir yerdir. Etrafı geniş ormanlarla kaplı bir alanın içerisinde bulunan göl fotoğrafçılık için de oldukça uygundur, yer Trabzon’un Çaykara bölgesinde kalmaktadır. Bir diğer yaygın turistik yer ise Sümela Manastırı’dır. Sümela Manastırı bin yılı aşkın bir süre önce yapılan ve kilise özelliği bulunan manastırdır. Manastır büyük bir tarihi değer taşımaktadır. Trabzon’da bulunan Çal mağarası gezebileceğiniz bir diğer noktadır. Mağaranın içerisinde hem dikit ve sarkıtlar hem de bir şelale bulunmaktadır. 8 kilometre uzunluğundaki Çal mağarası dünyada bulunan en derin mağaralardan bir tanesi olduğu için gezmek isteyen kişilere ideal bir duraktır. Bu mağara Düzköy sınırları içerisinde yer alır. Kültür gezisi olarak gidebileceğiniz yerlerden birisi de Trabzon Kalesi’dir. Kalenin Roma döneminde inşa edildiği düşünülmektedir ve üç bölümden oluşmaktadır. Trabzon Kalesi, şehrin merkezindedir. Şehrin doğal güzelliğiyle öne çıkan yaylalarından birisi Şolma Yaylası’dır. Maçka’da bulunan Şolma Yaylası tamamen doğal bitki örtüsüyle kaplanmış bir yayladır. Sultan Murat Yaylası’da uzun ve geniş arazisiyle dikkat çeker. Bu yayla 4.Murat’ın sefer dönüşü ordusunu dinlendirdiği bir yayla olduğu için tarihi değeri de vardır. Sultan Murat yaylası da Çaykara ilçesinde bulunmaktadır ve Uzungöl’e yaklaşık 40 km mesafe uzaklıktadır.

Bütün bu yerleri ve daha fazlasını görmek için yapmanız gereken tek şey araç kiralamak. Aracınız olmadan görülmesi gereken yerlerin hepsine ulaşamazsınız. Gitmek istediğiniz yerler birbirlerine ters düşebileceğinden ve hepsine gitmek için toplu ulaşım mümkün olmadığı için araç kiralamanız en doğru yol olacaktır.

Trabzon’da Araç Kiralarken Seçim Neye Göre Yapılmalıdır?

Araç kiralamak istediğiniz takdirde sizi birçok seçeneğin karşıladığını görürsünüz. Özellikle de Trabzon rent a car şirketleri arasında Enterprise’ı tercih ettiğiniz zaman sayısız araç seçeneği vardır. Ancak araç tercih ederken öncelikle kendi kriterlerinizi ve bütçenizi değerlendirebilirsiniz. Ekonomik araçlar, orta sınıf araçlar ve lüks araçlar bulunmaktadır. Kendi bütçenize göre bu sınıflar arasından bir seçim yapabilirsiniz. Klasik, sedan tipli araçlar genellikle 5 kişiye kadar yolcu almaktadır ve çanta sayıları 3 ila 5 arasında değişiklik göstermektedir. Araç içerisinde 5 kişiden daha yüksek sayıda yolcu bulunacaksa minibüs tipi araçları tercih edebilirsiniz. Minibüs tipi araçlar 9 yolcuya kadar alabilmektedir. Trabzon’da gideceğiniz araziler daha engebeli yollardan oluşuyorsa bu durumda SUV tipi bir araç tercih edebilirsiniz. Aracı kiralayacağınız yerin seçimi de özen gösterilmesi gereken konulardan birisidir. Birçok araç kiralama şirketi bulunmasına karşın güvenilir yerlerin sayısı azdır. Bir araç kiralama şirketinin kurumsal olması sizin güvende olmanızı sağlar. Kurumsal firmalar her işi kurallara uygun olarak yaptığı için aracınızı aldıktan sonra herhangi bir sorun yaşamazsınız. 90 ülkede faaliyet gösteren ve 100 bin çalışanı bulunan Enterprise firması üst düzey bir hizmet deneyimi sunmaktadır. Trabzon bölgesinde araç kiralamak istiyorsanız hizmet konusunda kendisini kanıtlamış Enterprise Trabzon havalimanı rent a car seçeneğini tercih edebilirsiniz.

Enterprise Rent A Car Seçeneklerinde Sizin İçin Her Şeyi Kolaylaştırır

Trabzon havalimanı rent a car seçeneği sunan Enterprise kolay rezervasyon seçenekleri sunmaktadır. Rezervasyonu online olarak internet siteleri üzerinden anında gerçekleştirebilirsiniz. Enterprise sizin konforlu bir yolculuk yapabilmeniz için her türlü ek hizmeti de sağlayabilmektedir. Enterprise müşterilerine güvence sağlayacak birçok sigorta seçeneği sunmaktadır. Bu sigortalarla yolda kendinizi çok daha güvende hissedebilirsiniz. Trabzon’da Enterprise ofisine Trabzon Uluslararası Havalimanı’ndan ulaşabilirsiniz. Enterprise bireylere ve kurumsal firmalara hizmet vermektedir. Trabzon’da faaliyet gösteren yerel firmalar da Enterprise firmasının geniş filosundan yararlanabilir.

Aracınızda bebeğinizle veya çocuğunuzla sorunsuz bir yol alabilmeniz için çocuk ve bebek koltuğu seçeneği de sunmaktadır. Sürüş konforunu arttıran navigasyon ve ek sürücü seçenekleri de firma tarafından müşterilere sunulmaktadır. İsteğe bağlı olarak birçok ek özelliğe sahip olabilirsiniz.

Firmanın sunduğu avantajların başında müşterilerine değer vermesi, kurumsal kimliğiyle güvenilirlik sağlaması ve şeffaf bir politika izlemesi gelir. Enterprise firması büyük bir filoya sahip olduğu için aradığınız araca ulaşmak çok daha kolaydır. Firma rahatça araç kiralayabilmeniz için çeşitli zaman aralıklarında kampanyalar oluşturmaktadır. Bu kampanyalarla daha uyguna lüks araçlar kiralayabilir ve yolda çok rahat edebilirsiniz. İstediğiniz fiyatlara, istediğiniz konforda araçlara ulaşmanın adresi Enterprise, rezervasyonunuzu oluşturarak size konforu sonuna kadar hissettirecek araçları kiralayabilirsiniz.

 

velux