DOLAR
32,3680
EURO
34,9630
ALTIN
2.325,55
BIST
9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Erkeklerde İstenmeyen Tüylerine Buz Lazer Teknolojisiyle Veda Ediyor!

Erkeklerde İstenmeyen Tüylerine Buz Lazer Teknolojisiyle Veda Ediyor!
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Yalnızca kadınların değil erkeklerin de baş belası olan istenmeyen tüylerden kurtulabilmek ve bu kurtulmayı kalıcı hale getirebilmek için lazer epilasyon İzmir uygulayıcısı olan ile görüşmeler yaptık. Erkek tüm vücut lazer epilasyon İzmir sınırlarında nasıl yapılmaktadır, süreç nasıldır vs. gibi tüm soruların cevapları haberin devamında. İşte detaylar…

Erkeklerin cilt bakımı konusunda en fazla ilgi gösterdiği alan istenmeyen tüylerdir. Vücudun birçok bölgesi genetik yapıdan dolayı tüy, kıllı olmaktadır. Bazı tüy ve kıllar kötü görüntüye sebep olur ve bu nedenle de erkekler bu istenmeyen tüylerden kurtulmak isterler. Tabi bu bütün erkekler için aynı değildir. Özellikle son dönemlerde cilt bakımı, estetik gibi konular büyük önem kazanmıştır ve kadınların yanı sıra erkekler de bu konuya ilgi göstermeye başlamıştır. Tamamen tüysüz bir cilttense, kıl yoğunluğu daha az olan bir cilde sahip olmak isteyebilmektedirler. Genel olarak elmacık kemiği, göğüs, bacak, sırt, omuz, koltuk altı gibi bölgelerden şikayetçi olunmaktadır. Erkek tüm vücut lazer epilasyon İzmir uygulayıcısı olan ise bu problem için çözümü uygulamakta ve genel olarak uygulama yapılan kişiler memnun bir şekilde merkezimizden ayrılmaktadırlar.

Erkeklerde İstenmeyen Tüylerine Buz Lazer Teknolojisiyle Veda Ediyor!

Erkek Lazer Epilasyon Bölge ve Süreler

Lazer epilasyon İzmir ilinde yapılan görüşmeler doğrultusunda, uygulama yapılan bölgenin kıl yoğunluğu, kıl rengi vs. gibi birçok etkenin lazer epilasyon süresini ve seans sayısını etkilediği, değiştirdiği görülmüştür.

Genelde;

  • Sırt Bölgesi: 30-60 dakika arası
  • Göğüs Bölgesi: 30-60 dakika arası
  • Kol: 30-60 dakika arası
  • Bacak Bölgesi: 45-60 dakika arası
  • Koltuk Altı Bölgesi: 5-15 dakika arası
  • Erkek Genital Bölge: 30-45 dakika arası
  • Erkek Kalça: 30-45 dakika arası
  • Kuyruk Sokumu Bölgesi: 15-30 dakika arası
  • Ense, Boyun: 10-20 dakika arası
  • Elmacık Kemikleri: 10-20 dakika arası
  • Omuz: 30-45 dakika arası
  • Kulak Çevresi ve İçi: 10-15 dakika arası
  • Tüm Vücut: 60-90 dakika arası uygulanmaktadır.

Lazer Epilasyon Öncesi Nelere Dikkat Edilmelidir?

Lazer epilasyon İzmir ilinde ilgi gören ve estetik kategorisinde incelenen bir uygulamadır. Tecrübeli doktorların gözetimi altında uygulama yapılmasında fayda vardır ki zaten her işte de profesyonellik aramıyor muyuz? Kuaför salonlarında, spor salonlarında vs. gibi merdiven altı diye belirtilen yerlerde yapılacak olan lazer epilasyon uygulamalarından alınacak dönüş sadece para ve zaman kaybı olacaktır. Lazer epilasyon uygulaması basit ve sıradan duruyor olsa da uygulama öncesinde tıbbi geçmişiniz bile incelenir ve eğer ilaç vs. verilecekse bunlara göre verilecektir. Ayrıca lazer epilasyon uygulamasından beklentiniz, uygulama sırasında ve sonrasında olacaklar hakkında bilgilendirilir ve işlemlere bu bilgiler doğrultusunda başlanır. Ayrıca uygulama maliyetleri vs. iletilir ki uygulamadan sonra herhangi bir anlaşmazlık ya da sürprizler yaşanmasın. Lazer epilasyon İzmir uygulayıcısı olan fiyatlar konusunda uygun olmaya ve uygulamayı yaptırmak isteyen herkese uyum sağlamayı hedeflemektedir.

Erkeklerde İstenmeyen Tüylerine Buz Lazer Teknolojisiyle Veda Ediyor!

Lazer Epilasyon Sonuçları

Lazer epilasyon uygulaması yaptıran herkesin alacağı sonuç farklı olacaktır. Bu sonuçları kıl rengi, köklerin tipleri vs. etkilemektedir. Ayrıca uygulama yapılacak olan alan da bu sonuçları etkileyecek olan faktörlerdendir. Ortalama olarak 6 ile 10 seans arasında uygulama sonlanmaktadır. Ayrıca erkek tüm vücut lazer epilasyon İzmir uygulayıcısı olan kıl dönmesi problemi yaşayanlar için de 6 ayda bir seans önermekte ve bu problemi göz önünde bulundurarak daha dikkatli uygulama gerçekleşmektedir.

Eğer siz de lazer epilasyon uygulamayı ile istenmeyen tüylerinizden birkaç seans sonrasında tamamen kurtulmak istiyorsanız lazer epilasyon İzmir ve erkek tüm vücut lazer epilasyon İzmir uygulayıcısı olan www.buzlazerizmir.com web sitesini ziyaret edebilir ve gereken tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. İletişim kısmından randevu alarak siz de uygulama için merkezimize gelebilirsiniz.

velux