DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Evcil Hayvan Blogu: Petfiks.com

Evcil Hayvan Blogu: Petfiks.com
A+
A-
polat-galle

Evini boş hisseden birçok kişinin ilk tercihi evcil hayvan beslemektir. Ancak bu durum, onun gereksinimlerini doğru şekilde karşılamanız gerekir. Eğer kedi, köpek ve kuş bakımı üzerine nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmiyorsanız, dostlarınızla eğlenceli zaman geçirmeniz de imkânsızdır.

Zira bakımı düzgün olmayan bir evcil hayvan mutsuz olacağı için oyun oynamayı tercih etmez. Eğer durum düzeltilmezse sağlık sorunları da yaşanmaya başlar. Veterinerlerden meydana gelen uzman kadrosuyla size doğru bakım rehberleri sunan Petfiks,

  1. Büyükbaş Hayvan,
  2. Kedi,
  3. Köpek,
  4. Kuş,
  5. Diğer,

Kategorileri ile bilmeniz gereken her konuyu sizinle ücretsiz olarak paylaşır. Makalelerimizin tümü farklı kaynaklardan hazırlanmakta olup, anlaşılır bir dille size sunulur.

Büyükbaş Hayvan Bakımı

Büyükbaş hayvan besliyor veya buna yönelik hazırlıklar yapıyorsanız, konu hakkında tüm bilgilere sahip olmanız gerekir. Zira bir hayvanın sorumluluğunu üstlenmek, onun kendi bakımını yapmasına engel olur. Eğer beslenme önerileri, özellikleri ve bakımın dikkat edilmesi gerekenler gibi maddeleri bilmezseniz, yeterli verim alamazsınız. Buna ek olarak telef olması bile olasıdır.

Bu konuda size doğru bilgilere vermeyi ilke edinen Petfiks, dakikalar içerisinde tüm püf noktalara sahip olmanızı sağlar. Böylece büyükbaşlarınızdan daha fazla verim alabilir, sağlıklı bir şekilde yetişmelerini sağlayabilirsiniz.

Kedi Bakımı

Günümüzde bilinen çok sayıda kedi ırkı vardır. Her ne kadar dikkat edilmesi gereken benzer konular olsa da, ırklar değiştikçe karakteristik özellikler de farklılaşır. Bu sebeple sahip olduğunuz veya almayı düşündüğünüz canlıya dair tüm bilgilere sahip olmanız şarttır. Uzman editörleri ile bu konuda size yardım eden https://petfiks.com/ kedi bakımı hakkında ayrıntılı rehberlere sahiptir.

Eğer Kedi kategorimize bakarsanız, hastalıklardan beslenmeye kadar birçok soruya kolaylıkla cevap bulabilirsiniz.

Köpek Bakımı

Oyunculukları ve sevimlilikleri nedeniyle köpekler, birçok kişi tarafından tercih edilir. Bu dostlarımız da farklı ırklara sahip olup, hepsi birbirinden tatlı dış görünüşe sahiptir.

Eğer onunla daha fazla eğlenmek istiyorsanız ve hastalanmamasını arzuluyorsanız, veterinere zamanında götürmek kadar bakımı üzerine ayrıntılı bilgi sahibi olmanız da şarttır. Bu konuda Petfiks, köpek başlığı altında farklı köpek ırklarının beslenme alışkanlıklarından, bakıma kadar her sorunuzu cevaplar.

Evcil Hayvan Blogu: Petfiks.com

Kuş Bakımı

Zarif ve çekici bir yapıya sahip olan kuşlar, oldukça kırılgan özelliklere sahiptir. Kuş bakımı hakkında nelere dikkat edeceğinizi bilmezseniz, almanız arasından kısa süre geçtikten sonra ölmesi muhtemeldir. Bu da büyük bir üzüntü kaynağıdır. Rainbow Muhabbet kuşları, İngiliz muhabbet kuşları gibi bir çok kuş türü hakkında merak ettikleriniz Petfiks.com da!

Eğer bunların yaşanmamasını istiyorsanız ve birlikte uzun yıllar geçirmeyi arzuluyorsanız, Petfiks size ayrıntılı bakım rehberleri sunar.

polat-galle