DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
22°C

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Oyuncuları

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Oyuncuları
09.04.2022
933
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Fantastik Canavarlar serisinin son devam filmi olan Dumbledore’un Sırları için geri sayım başladı. Filmin vizyona girmesi için sayılı günler kaldı. Bu süreçte film ile ilgili çıkan haberler, fragmanlar ve tanıtım videolarına göre mevcut oyuncu kadrosunun da belli olduğu görüldü.

Birçok usta oyuncunun bir araya geldiği film serileri arasında yer alan Fantastik Canavarlar serisinin son filminde de önemli değişikliklere gidildiği görüldü. Her yeni filminde milyonlarca kişi tarafından beğeni toplayan Fantastik Canavarlar serisinin son devam filminde mevcut oyunculara ek olarak yeni yüzlerinde dahil edildiği belirtiliyor. 15 Nisan’da gösterime girecek olan film için birçok izleyici heyecanlı bir şekilde gün saymaktadır.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Oyuncuları

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırlarında Hangi Oyuncular Var?

Fantastik Canavarlar serisi bilim kurgu alanında en çok izlenen filmler arasında yer alıyor. Her yıl milyonlarca kişi tarafından izlenen film serisinin üçüncü filmi 2022 yılında vizyona girecek. Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları adlı devam filminde birçok usta oyuncu rol alacak.

Bazı rollerde değişikliğe gidildiği bilgisini veren senarist bu durum ile filmin daha da ilgi çekice olacağını belirtti. Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları serisinde Mads Mikkelson, Eddie Redmayne, Jude Law, Katherine Waterston, Ezra Miller ve Dan Fogler başta olmak üzere birçok ünlü isim yer alıyor. Tüm bu ünlü isimlerin aksine filmde en çok dikkat çeken oyunculardan olan Johnny Deep ise son devam filmimde yer almamaktadır.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Johnny Deep Neden Yok?

Fantastik Canavarlar serisinin yeni devam filmi Dumbledore’un Sırları Nisan ayında gösterime girecek. Fragmanlardan ve yönetmen açıklamalarından da anlaşıldığı üzere Johnny Deep yeni filmde yer almayacak.

Birçok kişinin merakla beklediği oyuncular arasında yer alan Johnny Deep son devam filmi dahil olmak üzere artık hiçbir Warner Bros etkinliğine katılamayacak. Yönetici ve Warner Bros tarafından yapılan açıklamalara göre Johnny Deep’in davalık olmasından dolayı oyunculuktan istifa etmesinin istendiği belirtiliyor. Johnny Deep’in de bu isteği kabul ederek serinin yeni filminde olmamayı doğruladığı açıklandı. Dava sürecinde yargılanmaya devam eden Johnny Deep, son filmi dahil olmak üzere birçok film anlaşmalarından vazgeçti. Bu değişiklik ile oyuncu rollerinde de önemli farklılıklar gözlemlendi. Özellikle filmde yer alan diğer oyuncular rolleri hakkında bazı değişikliğe gitmek zorunda kaldı.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Oyuncuları

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları nasıl izlenir?

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Türkçe Dublaj izlemek istiyorsanız emin olunuz doğru adresteniz. Özellikle hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile birlikte film insanların ilgisini çekmeye devam ediyor. Filmin kısa süre içerisinde vizyona gireceğini de hatırlatalım. Ancak filmi ile alakalı pek çok soru işareti var. Filmi sinema salonlarında değil de başka bir platformda izleyebilir miyiz?  Diye düşünenler olacaktır.

Sinemaya gitmek ve çok yüklü paralar vermek yerine filmizletv.me platformu sayesinde sizlerde Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları filmi izleyebilirsiniz. İstediğiniz zaman izleme şansına sahipsiniz özellikle para istenmemesi ya da abonelik şartının olmaması da platformun Neden iyi olduğunu gösteriyor. Dilediğiniz zaman platforma giriş yaparak sadece filmi aratarak izleyebiliyorsunuz.  HD tüm filmler ve vizyona girmiş olan filmlerin tamamını www.filmizletv.me platformu üzerinde bulabilirsiniz. Filmler öncesinde film arasında ya da siteye girdiğiniz andan itibaren hiçbir şekilde reklamda karşılaşmazsınız sadece Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları film izlemek isteyenler için en ideal tercih olacaktır.

velux