DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C

Fransa sanat dünyasından Gerard Depardieu’ya destek

13 kadına cinsel saldırıyla suçlanan dünyaca ünlü Fransız sinema sanatçısı Gerard Depardieu’ya ünlülerden büyük destek geldi.

Fransa sanat dünyasından Gerard Depardieu’ya destek
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Fransa’da çok sayıda oyuncu ve yönetmen, cinsel saldırıyla suçlanan ünlü Fransız oyuncu Gerard Depardieu’ya destek verdi.

Fransız sanat dünyasının önde gelen 50’den fazla ismi, Depardieu’ye destek için açık bir mektup yayınladı.

Yönetmen Bertand Blier, oyuncular Nathalie Baye, Charlotte Rampling, Jacques Weber ve Pierre Richard, şarkıcılar Carla Bruni ve Jacques Dutronc tarafından imzalanan ortak mektupta, “Depardieu’nün linç edilmesi” kınandı.

Le Figaro gazetesinde yayınlanan mektupta, “Gerard Depardieu muhtemelen tüm aktörlerin en büyüğüdür. Ona saldırarak sanata saldırmış oluyorlar. Ne olursa olsun unutulmaz izini kimse silemeyecek. Geriye kalan her şey sadece adaleti ilgilendirir” denildi.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron da daha önce Depardieu’ya destek vermişti.

ÜLKEYİ KARIŞTIRAN SKANDAL

Dünyaca ünlü sinema sanatçısı Depardieu, 13 kadına cinsel saldırıyla suçlanıyor.

Geçen hafta France 2 kanaslında yayınlanan görüntülerde Depardieu, genç bir kız hakkında cinsel içerikli yorumlar yaparken kadınlar hakkında da aşağılayıcı ifadeler kullanıyordu.

Skandal nedeniyle Kanada’nın Quebec eyaleti liyakat nişanını Depardieu’den geri almış ve Belçika’daki Estaimpuis belediyesi de ünlü oyuncunun onursal vatandaşlık unvanını iptal etmişti. Oyuncunun Paris’teki Grevin Müzesi’nde bulunan balmumu heykeli de kaldırıldı.

Aktur tatil sitesi
ETİKETLER: ,