DOLAR
32,2157
EURO
34,7464
ALTIN
2.434,05
BIST
10.208,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
22°C
Muğla
22°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
27°C

Futbol: Trendyol 1. Lig

– Bodrum FK: 1 – Tuzlaspor: 1

Futbol: Trendyol 1. Lig
A+
A-
velux

MUĞLA (AA) – Trendyol 1. Lig’in 15. haftasında Bodrum FK ile Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Stat: Bodrum İlçe

Hakemler: Oğuzhan Çakır, Hüsnü Emre Çelimli, Seyfettin Ünal

Bodrum FK: Diago Sousa, Celustka, Süleyman Özdamar (Dk. 46 Omar İmeri), Samet Yalçın, Kenan Özer (Dk. 88 Haqi Osman), Üzeyir Ergün, Musah Mohammed, Ali Aytemur, Gökdeniz Bayrakdar (Dk. 73 Muhammed Gönülaçar), Celal Dumanlı (Dk. 58 Pedro Brazao), Burak Çoban

Tuzlaspor: Ferhat Kaplan, Awuku (Dk. 71 Mayingila Mata), Bakhtiyar Hasanalizada, Segun James Adeniyi, Muhammed Akarslan (Dk. 80 Hikmet Çiftçi), Mahamadou Ba (Dk. 71 Aminu Umar), Togui (Dk. 80 Yahaya), Gökhan Akkan, Mehmet Coşkun, Bangoura (Dk. 89 Ahmethan Köse), Sadık Baş

Goller: Dk. 64 Kenan Özer (Bodrum FK), Dk. 90+5 Ahmethan Köse (Tuzlaspor)

Sarı kartlar: Dk. 27 Awuku, Dk. 78 Mayingila Mata, Dk. 81 Gökhan Akkan (Tuzlaspor), Dk. 80 Omar İmeri, Dk. 90+3 Muhammed Gönülaçar (Bodrum FK)

Trendyol 1. Lig’in 15’inci haftasında konuk ettiği Tuzlaspor ile 1-1 berabere kalan Bodrum FK’nin teknik direktörü İsmet Taşdemir, son dakika gollerinin üstesinden gelemedikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Bodrum İlçe Stadı’nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Taşdemir, geçen yıldan bu yana son saniye gollerinin çok olmaya başladığını ve bu durumun kendisini çok üzdüğünü dile getirdi.

Takım olarak yaklaşık 1,5 yıl bulundukları ligde her şeyin üstesinden geldiğini ama son saniye gollerinin üstesinden gelemediklerini belirten Taşdemir, şunları kaydetti:

“Son dakika gollerinin nasıl üstesinden geleceğimizi bilemiyorum. Tek bildiğim bir şey var. Çok iyi niyetli bir takımız. Rakip ceza sahamıza girmeden bir puan alıp gitmesi, bizden iki puan çalması bizi çok üzdü. Ama yapacak bir şey yok. Futbol bu. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Mücadele gösteren, kazanmak isteyen oyuncularımı kutluyorum. Ama maalesef çok üzgünüm, olmadı. Olanla yetinip yolumuza devam edeceğiz.”

 

– Tuzlaspor cephesi

Tuzlaspor Yardımcı Antrenörü Bekir İrtegün ise Bodrum FK’nin zor bir deplasman olduğunu kaydetti.

Bodrum’un futbol adına çok güzel bir yer olduğunu belirten İrtegün, şunları söyledi:

“Bodrum’da oynamak çok keyifliydi. Geçen hafta galip geleceğimiz maçı berabere bitirmiştik. Bu hafta da son dakikada berabere kaldık. Futbolun cilvesi diyelim. Oyun olarak düşüktük ama zaman zaman böyle oyunlar olabiliyor. İyi takımlarla kritik maçlar oynuyoruz. Alınan bir puan çok değerlidir. Oyuncu kardeşlerimi tebrik ediyorum.”

 

velux