DOLAR
32,1984
EURO
35,0155
ALTIN
2.505,54
BIST
11.049,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
30°C
Muğla
30°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C

Galatasaray Divan Kurulu, Süper Kupa Finali’nin Türkiye’de oynanmasını istiyor

Galatasaray Divan Kurulu, Süper Kupa Finali’nin Türkiye sınırları içinde gerçekleşmesi için birlikte harekete geçti.

Galatasaray Divan Kurulu, Süper Kupa Finali’nin Türkiye’de oynanmasını istiyor
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Galatasaray Spor Kulübü’nün Divan Kurulu, Süper Kupa Finali’nin Türkiye sınırları içerisinde gerçekleştirilmesi yönünde temennilerini dile getirdi. Divan Kurulu’nun rutin toplantısında, “Süper Kupa Finali’nin Türkiye’de oynanması” konusu ana gündem maddesi olarak ele alındı.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, kurulun bu konudaki kararlı tutumunun altı çizildi. Oy birliğiyle kabul edilen karar metninde şunlar ifade edildi:

“Ülkemizi sporda ileri götürmek üzere yola çıkan Ali Sami Yen ve arkadaşlarının takipçileri olarak, 100 yılın kupasının, 100. yıl ‘Cumhuriyet Kupası’ olarak, ecdadımızın kanıyla, canıyla, fikri ve irfanıyla kazandığı ve koruduğu Türk vatanında oynanmasını istiyoruz. Atatürk’ün evlatları olan Türk gençliğinin, karşılaşmayı sahip oldukları topraklarda izlemesi ve bu hissiyatı hangi takım taraftarı olursa olsun millet bilinciyle Cumhuriyet’imizin 100. yılında Türkiye Cumhuriyeti sınırları dahilinde yaşaması arzumuzdur. Stat kapasitesinin belirli bir kısmının, vatan uğruna şehit olanların yakınlarına, gazilere, son büyük depremde mağdur olan bölge halkı temsilcilerine, özveri ile çalışarak pandemide ve her afette cansiperane hizmet veren tabiplerimize, hemşire ve yardımcı personele, eczacı, veteriner ve diş hekimlerine, Türkiye’nin ağır emekçileri; madenci, itfaiyeci ve öğretmenlere, olimpiyatlarda madalya kazanmış veya dünya ve Avrupa şampiyonalarında madalya almış milli sporcularımıza, milli birlik ve beraberliğin anayasal teminatı olan Cumhurbaşkanlığı makamı yetkisinde dağıtılmasını öneriyoruz.” (AA)

ETİKETLER: