DOLAR
32,1267
EURO
35,0129
ALTIN
2.521,74
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
32°C
Muğla
32°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
27°C

GESİFED Heyeti Ankara’da Önemli Ziyaretler Gerçekleştirdi

GESİFED Heyeti Ankara’da Önemli Ziyaretler Gerçekleştirdi
A+
A-
velux

Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin liderliğindeki heyet, Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılını karşıladığımız bu günlerde Ankara’da önemli ziyaretlerde bulundu.

Heyet, Anıtkabir ziyareti kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı. GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin, Anıtkabir Özel Defteri’ne şu ifadeleri yazdı: “Ulu Önder Atatürk, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını karşıladığımız bugünlerde, Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu olarak Cumhuriyet ilkelerine, demokrasiye, hukukun üstünlüğüne ve millet iradesine bağlılığımızı göstermek için huzurlarınızda olmaktan büyük bir onur duyuyoruz.”

Mersin, Cumhuriyet’in temel ilkelerine olan bağlılıklarını ve milli iradeye olan güvenlerini vurgulayarak, Cumhuriyet devrimlerinin önemine dikkat çekti.

Heyet, resmi törenin ardından Anıtkabir Komutanı’nı makamında ziyaret etti.

GESİFED Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek Başkanları, Ankara ziyaretleri sırasında TÜSİAD ve TÜRKONFED Ankara Temsilcilikleri’ne ziyarette bulundu. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, TÜSİAD Ankara Temsilcisi Barış Urhan ve TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜRKONFED Kamu ile İlişkiler Komisyon Başkanı Serhan Yıldız’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, iş dünyasının öncelikleri ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişi yapıldı. Ayrıca, ekonomi konusunda fikirler paylaşıldı.

GESİFED Heyeti’nin Ankara ziyaretleri, Türk iş dünyasının önde gelen kuruluşlarıyla yapılan toplantılar ve Anıtkabir ziyaretiyle önemli bir anlam taşıdı.

Aktur tatil sitesi