DOLAR
32,6014
EURO
34,8276
ALTIN
2.504,60
BIST
9.464,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
13°C
Muğla
13°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Gümbet’te market yangını

Gümbet’te market yangını
A+
A-
polat-galle

Kaynak Anterhaber.com

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümbet Mahallesi Severcan Caddesi’nde ki süpermarkette bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye aracı, polis ekipleri ve ambulans sevk edildi. Cadde tamamen trafiğe kapatıldı.

EVLERE SIÇRAMASI SON ANDA ÖNLENDİ

Alevlerin üst kattaki ve marketin yanındaki evlere sıçraması son anda önlendi. Bazı vatandaşların alevlere bahçe hortumları ile müdahale ederek alevlerin evlere sıçramasını önlemeye çalıştığı bazı vatandaşların ise otomobillerin yangın tüpleri ile müdahale ettiği görüldü. Mahalledeki vatandaşlar yangını korku dolu gözlerle izledi.

MARKET SAHİBİ AİLE ŞOK İÇERİSİNDE YANGINI İZLEDİ

Yaklaşık 100 metre ilerideki evde oturan 64 yaşındaki market işletmecisi Ünal Akın marketi işleten çocukları ve yakınları ile birliket olay yerine geldi. Akın ve ailesi büyük üzüntü yaşadı. Ünal Akın7ın komşuları “Ailenin yaklaşık 20 yıllık birikimleri kül oldu, çok üzüntü verici bir durum” diye konuştu.

Yangında süpermarket tamamen kül oldu. İtfaiye ekipleri yangını yaklaşık iki saat süren çalışma sonucunda kontrol altına alabildi. Yangın çıkış nedeni ile ilgili polis soruşturma başlattı. Yangının muhtemelen elektrik kontağından çıkmış olabileceğinin değerlendirildiği belirtildi.

 

Aktur tatil sitesi