DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
25°C
Muğla
25°C
Açık
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
24°C

Hayatını kaybeden Matthew Perry’nin ölüm belgesi ortaya çıktı

Bir dönemin popüler dizisi “Friends”in başrol oyuncularından Matthew Perry’nin ani ölümü sevenlerinde ve kamuoyunda şok etkisi yaratmıştı. Ünlü aktörün ölümüyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Hayatını kaybeden Matthew Perry’nin ölüm belgesi ortaya çıktı
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

1994 ve 2004 yılları arasında süren “Friends” dizisinde Chandler Bing karakterini canlandıran Matthew Perry’nin 28 Ekim’de hayatını kaybetmesi sevenlerini yasa boğdu. Evindeki jakuzide boğularak öldüğü belirtilen 54 yaşındaki oyuncunun, ölüm nedeni ise hâlâ belirlenemedi.

Her ne kadar toksikoloji sonuçlarının ortaya çıkması en az birkaç hafta daha alacak olsa da, ilk araştırmada öldüğünde vücudunda fentanil veya metamfetamin bulunmadığı ortaya çıktı.

L.A. County Coroner tarafından ölüm nedeni henüz resmi olarak belirlenmedi ancak şüpheli olarak değerlendirilmiyor.

Bununla beraber artık oyuncunun ölüm belgesi, kesin ölüm zamanını ve haber veren kişinin kim olduğunu ortaya çıkardı.

ÖLÜMÜNDE ŞÜPHE GÖRÜLMEMİŞ

Metro’nun haberine göre, haber kaynağı, Perry’nin üvey babası Dateline gazetecisi Keith Morrison idi. Ölüm belgesi ayrıca, yetkililerin onun ölüm saatini 16:17 olarak kaydettiğini de doğruladı.

Ölüm belgesinde yetkililer, aktörün ölümüne katkıda bulunan başka önemli bir durumun bulunmadığını belirtti.

Doğrulanmamış olsa da kaynaklar, oyuncunun 25 yıllık asistanı Kenny Iwamasa’nın cesedi bulduğunu ve 911’i aradığını düşünüyor.

Perry, ölüm belgesine göre, 3 Kasım tarihinde Los Angeles’taki Forest Lawn’a gömüldü.

velux
ETİKETLER: