DOLAR
32,5574
EURO
35,0123
ALTIN
2.435,30
BIST
9.775,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

İngiltere’de Yunanistan turizmi kritik gün

İngiltere’de Yunanistan turizmi kritik gün
25.09.2020
430
A+
A-

İngiltere, karantina listesine Yunanistan’daki vakaların artması nedeniyle ülkedeki yeni bölgeleri de ekleme hazırlığında…

İngiltere, her hafta Perşembe günü güncellediği coronavirus önlemlerine ve karantina listesine yeni ülke ve bölgeleri ekleme hazırlığında. Karantina listesine bu hafta eklenmesi muhtemel ülkeler Danimarka ve İzlanda yer alıyor.

European Centre for Disease Prevention’dan alınan verilere göre, Danimarka’da vaka oranının son yedi günde 100 bin kişide 56’ya yükseldiğini, İzlanda’da ise 69’a yükseldiğini gösteriyor. Her iki oran da İngiliz Hükümeti’nin 100 binde 20 kişi rakamından oldukça yüksek seviyede.

YUNANİSTAN İÇİN ENDİŞE

Bu hafta başında ülke genelinde vaka sayısının 100 bin kişide 20 kişinin üzerine çıkmasının ardından tüm Yunanistan’ın da karantina listesine alınacağına ilişkin endişeler var.

İskoçya, Yunanistan’ın tümü için seyahat kısıtlama kararı almıştı.

Telegraph Gazetesi’nde yer alan habere göre Birleşik Krallık’ın seyahat koridorları listesindeki tüm değişiklikler bugün saat 17: 00’de Ulaştırma Bakanı Grant Shapps tarafından açıklanacak.

polat-galle