DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
30°C
Muğla
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Açık
28°C
Perşembe Açık
26°C

İsmail Saymaz: İmamoğlu ‘öncülük edebilirim’ dedi, Kılıçdaroğlu reddetti

İsmail Saymaz, Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesinin arka planını anlattı: İmamoğlu yerel seçime yeni bir CHP ile girilmesini istedi, ‘öncülük edebilirim’ dedi. Kılıçdaroğlu bu talebi reddetti.

İsmail Saymaz: İmamoğlu ‘öncülük edebilirim’ dedi, Kılıçdaroğlu reddetti
A+
A-
Aktur tatil sitesi

14 Mayıs seçimlerinin ardından CHP’de ‘değişim’ MYK üyeleriyle başladı.

Özellikle yaptığı ‘değişim’ vurgusuyla çok konuşulan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla yaptığı görüşme merak uyandırdı.

Saatler süren MYK toplantısının ardından gerçekleşen Kılıçdaroğlu- İmamoğlu görüşmesine ilişkin “Seçim değerlendirilmesi ve CHP’nin yol haritasına dair görüş alışverişi yapıldı” dışında açıklama gelmedi.

Görüşmenin ayrıntılarına ulaştığını söyleyen Gazeteci İsmail Saymaz ise İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasında CHP’nin Olağan Genel Kurultayı’na ilişkin görüş ayrılığı bulunduğunu iddia etti.

Sözcü TV yayınında görüşmeye dair değerlendirme yapan Saymaz şunları söyledi: “Ekrem İmamoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesinde İmamoğlu, ‘Ben bu değişime önderlik yapabilirim’ dedi. Ancak İmamoğlu, değişimin yerel seçimden önce ve bir önce yapılması gerektiğini savundu. Genel başkan dahil tüm yönetim kadrolarında değişim sürecinin önünün açılmasının talep etti. Yerel seçime yeni bir CHP ile girilmesini istedi. Kılıçdaroğlu ise Büyük Kurultay’ın yerel seçimlerden sonra yapılmasını istedi.” (HABER MERKEZİ)