DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C

İyilik Atölyesi Derneği, “Askıda İyilik” Temasıyla Hayırseverleri ve İhtiyaç Sahiplerini Buluşturuyor

İyilik Atölyesi Derneği, “askıda iyilik” temasını benimseyerek, hayırseverlerden topladığı maddi ve ayni yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Dernek, aktif bir yardım politikası izleyerek, talep gelmesini beklemeden de destek olabiliyor. Yönetim kurulu, hayırseverlerin desteğiyle daha çok kişiye ulaşmayı amaçlıyor. Dernek, iyilikseverliğin dünyada normalleşene kadar yardım faaliyetlerine devam edecek.

İyilik Atölyesi Derneği, “Askıda İyilik” Temasıyla Hayırseverleri ve İhtiyaç Sahiplerini Buluşturuyor
A+
A-
Aktur tatil sitesi

İyilik Atölyesi Derneği, “Askıda İyilik” Temasıyla Hayırseverleri ve İhtiyaç Sahiplerini Buluşturuyor

İyilik Atölyesi Derneği, “askıda iyilik” konseptiyle topladığı yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Dernek, hayırseverlerden gelen maddi ve ayni yardımları, ihtiyaç sahipleriyle buluşturmanın yanı sıra proaktif olarak da destekte bulunmaktadır.

Hayırseverlerin Bağışları, İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor

İyilik Atölyesi Derneği’nin belirlediği misyon, iyiliğin ne zaman ve nerede gerekeceğinin bilinmemesi üzerine kurulmuş. Dernek, “askıda iyilik” temasıyla maddi ve ayni yardımları bünyesinde topluyor ve bu yardımları, şu an ve gelecekte ihtiyaç duyan kişilere ulaştırıyor. Hayırseverlerin derneğe bıraktığı her türlü bağış, talep halinde doğrudan ihtiyaç sahiplerine sunuluyor. Ancak bazen, talep etmelerine gerek kalmadan dernek proaktif olarak yardım elini uzatıyor. Derneğin yönetim kurulu, kendi maddi olanaklarıyla yaptıkları yardımlardan çok daha fazlasını, hayırseverlerin katkılarıyla gerçekleştiriyor. Dernek, bu bağlamda bir mekanda hayırsever yönetim kuruluyla gönüllü olarak hizmet vererek, mekan sahibinin derneğe yapacağı bağışla daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyor.

Aktur tatil sitesi