DOLAR
32,3424
EURO
35,0948
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Kandil’e Beyaz Bayrak Çektirelim…

Kandil’e Beyaz Bayrak Çektirelim…
polat-galle

Vatan Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı bugün Bodrum Belediye Meydanında bir basın açıklaması yaptı.

Ali Peltek / Arena Bodrum Haber 

Geçtiğimiz günlerde Gara’da verilen 13 şehit ile bunun ulusal siyasetteki yansımalarını değerlendiren ve eleştiriler yöneltilen basın açıklaması metninde “HDP, PKK’nın siyasi ayağıdır” ifadesi ön plana çıktı. 

Vatan Partisi Bodrum İlçe Başkanı Şeref Bozkurt’un tarafından okunan basın açıklaması şu şekilde oldu;

“Geçtiğimiz günlerde PKK tarafından kaçırılan 13 vatandaşımızı şehit verdik. Şehitlerimizin yakınlarının ve Türk Milletinin başı sağ olsun.

Gara’ya yapılan operasyon ile kaçırılan vatandaşlarımız kurtarılacakken, PKK aciz ve çaresizlik içinde 13 vatan evladını şehit etmiştir. Üzüntümüz büyük ancak öfkemiz ve kararlılığımız da büyüktür. Bu öfke PKK’ya duyulan öfkedir. Bu kararlılık PKK’yı bitirme kararlılığıdır.

Nitekim Gara operasyonu da bunun büyük bir göstergesidir. İnce ve detaylı mühendislikle yapılmış mağaralarında köşeye sıkışmış PKK’ya her geçen gün daha büyük bir darbe indirilmektedir.

HDP’nin önünde evlat nöbetini görmeden, PKK terör örgütünü ağzına alamadan yas ilan edilsin denilerek geçiştirilecek bir terörle mücadele yöntemi yoktur. PKK ile mücadele kararlılığı Türkiye’nin çözümü ve önünde duran tek seçenektir. Türkiye PKK ve terör örgütleriyle amansız bir mücadele içindedir. Bizler de bir kez daha söylüyoruz Terörle mücadele ederken amalara, fakatlara, lakinlere yer yoktur!

HDP aracılığıyla belediyelerimize bombalar döşeyen PKK’nın sonu gelmektedir. Bu sonu görmekten büyük üzüntü duyacak ABD bu yüzden Gara şehitlerinde PKKyı net şekilde kınayamamıştır. Eğer PKK tarafından öldürüldüyse kınanacak bir durum diyerek TSK’yı töhmet altında bırakan bir ifade kullanmıştır. Büyük Türk Milleti PKK’nın arkasındaki ABD’nin bu cümlelerini çok iyi anlamaktadır. Mehmetçiğe kurşun sıkanın bizzat ABD olduğunu bilmektedir. Türkiye’nin terörle mücadelede geldiği noktayı ve bunun sonucunda Türkiye’nin özgürleştiğini Türk milleti iyi görmektedir ve her alanda bunu göstermektedir. ABD eğerli, amalı cümleler kuradursun Türkiye mücadelesine amasız devam edecektir.

Türkiye’de demokrasi, adalet gibi cümlelerin arkasına mehmetçiğimize kurşun sıkmayı, öğretmenlerimizi katletmeyi, topraklarımıza bombalar döşemeyi gizlemeye çalışanların da sonu gelmiştir.

Mehmetçiğe kurşun sıkanların, PKK’nın sözde liderinin posterlerini parti binalarına asanların meclisimizde yeri olamaz. Mehmetçik cephede PKK’yı ezerken, siyasi uzantısı HDP ile mecliste gevezelik edemez. Hele ki bu milletin ve devletin parasını seçim yardımı aracılığıyla alıp da Mehmetçiğimizin kanına hiç giremez. O yüzden Gara’dan sonra öyle ya da böyle açıklama yapan herkese sesleniyoruz. Teröre karşı mısınız? PKK’yı bitirmek istiyor musunuz? Cevabınız evet ise, o halde derhal HDP kapatılmalıdır.

HDP PKK’nın siyasi ayağıdır.

HDP aracılığıyla PKK meclistedir.

HDP aracılığıyla PKK ittifaklara dahil olmaktadır.

HDP aracılığıyla demokrasi, adalet, hukuk, özgürlük kavramlarının arkasına gizlenilerek PKK ile mücadele yıpratılmaktadır.

PKK’ya insan devşiren, vatandaş kaçıran, mali kaynak veren, belediyeler aracılığıyla şehirlere bombalar döşeyen bir parti PKK’nın ta kendisidir. Meclisimizin göbeğinde PKK’ya izin verilemez.

HDP’nin kapatılması PKK ile mücadelede en doğru ve kararlı tavırdır. Vatan Partisi olarak dört kez HDPnin kapatılması için yargıtaya başvurduk. Bu talep tüm Türk Milletinin talebidir ve artık ertlenemez bir talep haline gelmiştir.

Vatan Partisi olarak her zaman olduğu gibi bugün de terörün ve PKK’nın karşısında mücadeleye devam ediyoruz. PKK ya karşı tutumda samimi olan herkese sesleniyor ve diyoruz ki gelin HDP’yi kapatalım!  PKK terör örgütünü bitirelim, Kandil’e beyaz bayrak çektirelim!”

Aktur tatil sitesi