DOLAR
32,3195
EURO
35,0491
ALTIN
2.308,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Kıskandıran golcü

Misli.com 2. Lig ekiplerinden Bodrumspor forması giyen Harun Kavaklıdere, sezonun gol rekorunu kırdı. Antalyaspor’dan kiralık olarak Ege …

Kıskandıran golcü
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Kıskandıran golcü

Misli.com 2. Lig ekiplerinden Bodrumspor forması giyen Harun Kavaklıdere, sezonun gol rekorunu kırdı. Antalyaspor’dan kiralık olarak Ege temsilcisinin formasını giyen 22 yaşındaki futbolcu, Bodrumspor’un Mamak FK’yi 7-2 mağlup ettiği karşılaşmada 5 gol birden atarak, bu sezon profesyonel liglerde bir maçta en fazla gol atan futbolcu olmayı başardı. Genç futbolcu, bu sezon Bodrumspor’un Sakaryaspor’u 6-2 mağlup ettiği karşılaşmada da 2 gol birden kaydetmişti.

Bu sezon daha önce 3. Lig ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da Emre Gemici, 2. Lig ekibi Eyüpspor’da Murat Yılmaz ve TFF 1. Lig ekibi Altay’da Filipe Paixao, bir maçta 4 gol atmayı başarmıştı.

REKOR TANJU ÇOLAK’TA

Süper Lig’de bir maçta en fazla gol atma rekoru ise Altın Ayakkabı ödüllü Tanju Çolak’ın elinde bulunuyor. Gol kralı, bir maçta attığı 6 golle de bir müsabakada en fazla gol atan futbolcu oldu. Tanju Çolak, 1992-1993 sezonunda Fenerbahçe’nin İstanbul’da Karşıyaka’yı 7-1 yendiği maçta sarı-lacivertli formayla 6 kez fileleri sarsarak rekora imza attı.

HARUN KAVAKLIDERE KİMDİR?

Futbola 2016 yılında Turgutluspor’da başlayan Harun Kavaklıdere, bugüne kadar Bodrumspor, 12 Bingölspor, Menemenspor ve Antalyaspor formalarını giydi. 2019 yılında Bodrumspor’dan Antalyaspor’a transfer olan başarılı orta saha oyuncusu, devre arasında kiralık olarak eski takımının yolunu tuttu. 22 yaşındaki futbolcu, Mamak filelerini 5 kez havalandırarak bu sezonki gol sayısını da 10’a yükseltti.

ANTALYA’DAN BODRUM’A 9 FUTBOLCU

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’ün hisselerinin büyük çoğunluğunu satın aldığı Bodrumspor’a bu sezon 9 futbolcu birden kiralık olarak gönderildi. 9 futbolcudan birisi olan Harun Kavaklıdere, gösterdiği performans ile en dikkat çeken isimler arasında yerini aldı. Harun Kavaklıdere’nin yanı sıra Erman Vardar, Yakup Mert Çakır, Kaan Mert Nasırcılar, Batuhan Berkay Fındık, Cenk Şen, Sergen Yatağan ve Cengiz Demir Antalyaspor’dan Bodrumspor’a kiralık olarak giden diğer futbolcular oldu.

Aktur tatil sitesi