DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
30°C
Muğla
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Açık
28°C
Perşembe Açık
26°C

Kızkalesi bayram tatilinde misafirlerini ağırlamaya hazır

Doğu Akdeniz’in önemli turizm merkezlerinden Mersin’deki Kızkalesi’nde Kurban Bayramı tatili dolayısıyla tesislerin rezervasyonları önemli oranda doldu.

Kızkalesi bayram tatilinde misafirlerini ağırlamaya hazır
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’ndeki Korykos Antik Kenti’nin parçası olan Erdemli ilçesindeki Kızkalesi’nde turizm sezonu sürüyor.

Temiz, bakımlı, donanımlı, güvenli bir çevrenin sembolü olan mavi bayrak sahibi plajdaki tesisler, yerli ve yabancı turistleri ağırlamaya devam ediyor.

Kızkalesi bayram tatilinde misafirlerini ağırlamaya hazır

Mavinin eşsiz tonlarına ev sahipliği yapan, 2 kilometre uzunluğu ve 55 metre genişliğindeki taşsız kumsalıyla dikkati çeken turizm bölgesinde, tesislerin bayram tatili dolayısıyla büyük ölçüde dolması işletmelerin yüzünü güldürdü.

Su sporlarının da yapılabildiği bölgedeki otellerde bayram tatili öncesi son hazırlıklar tamamlandı.

Kızkalesi bayram tatilinde misafirlerini ağırlamaya hazır

“REZERVASYONLAR YÜZDE 100’E ULAŞMAK ÜZERE”

Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Şirin Öztop, 9 günlük bayram tatilinin bölgedeki işletmecileri sevindirdiğini söyledi.

Öztop, “9 günü dolu dolu geçireceğiz. Otellerimiz ve işletmelerimizde bayram için alınan rezervasyonlar yüzde 100’e ulaşmak üzere” dedi.

Kızkalesi bayram tatilinde misafirlerini ağırlamaya hazır

Öztop, bölgede günler önce tüm hazırlıkların yapıldığını belirterek, şöyle konuştu:

“9 günlük tatili bayram gibi geçirip, gelen misafirlerimizi son derece memnun edip kendilerini uğurlayacağız. İşletmelerimizin altyapısındaki sıkıntılar giderildi. Herkes hazır, bayramı sabırsızlıkla bekliyoruz. Kızkalesi çok güzel bir yer. Kalemiz denizin ortasında, eşi benzeri gerçekten yok. Çevremizde tarihi ve turistik mekanların sayısı çok fazla. Sadece kum, deniz ve güneşi pazarlamıyoruz. Tatillerini zenginleştirmek isteyen misafirlerimiz farklı destinasyonlara yönelebilirler. Yakın bölgemizde kuş cenneti, rafting, dalış sporları ve Yörük kültürü var. Herkesi bayram için Kızkalesi’ne bekliyoruz.” (AA)

Bodrum Ev Emlak
ETİKETLER: