DOLAR
32,2478
EURO
34,8009
ALTIN
2.423,90
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
23°C
Muğla
23°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
28°C

Konut Almayan Yatırımcı Arsayı Tercih Ediyor: Uzmanlara Göre Doğru Zaman

Bodrum’u Başarıyla Temsil Eden Takım, Hem Ligde Hem Avrupa Kupası’nda Üstün Performans Sergiliyor

Konut Almayan Yatırımcı Arsayı Tercih Ediyor: Uzmanlara Göre Doğru Zaman
velux

Denizin Kızları Ligde Fırtına Gibi: Armada Praxis Yalıkavak Spor, Anadolu Üniversitesi’ni Mağlup Ederek Zirveyi Zorluyor

Bodrum’un gururu Armada Praxis Yalıkavak Spor, son haftalarda Avrupa Kupası ve ligde gösterdiği etkileyici performansla adından söz ettiriyor. Ligde 16. Hafta mücadelesinde kendi evinde Anadolu Üniversitesi ile karşılaşan Denizin Kızları, sahaya oldukça rahat ve kendinden emin çıkarak rakibine üstün bir oyun sergiledi.

Karşılaşmanın ilk yarısını 20-14 önde tamamlayan Armada Praxis Yalıkavak Spor, ikinci yarıda da üstünlüğünü sürdürdü. Anadolu Üniversitesi’ne oranla daha fazla topa sahip olan, savunmada ve hücumda güçlü bir performans sergileyen ekip, karşılaşmayı 37-33 skoruyla galip tamamlayarak kendi evinde bir başarı daha elde etti.

Denizin Kızları, bugüne kadar oynadığı 14 karşılaşmanın on birini kazanarak ligde üçüncü sırada istikrarlı bir şekilde ilerliyor. Takım, Avrupa Kupası, lig mücadelesi ve Türkiye Kupası olmak üzere üç farklı alanda Bodrum’u başarıyla temsil etmeye devam ediyor.

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmalarında Üsküdar Belediyesi ile 9 Şubat Cuma günü saat 17:00’de kendi evinde karşılaşacak olan Armada Praxis Yalıkavak Spor, büyük bir mücadeleye hazırlanıyor. Maçın rövanşı ise 11 Şubat Pazar günü saat 13:00’te Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Takım, bu kritik karşılaşmalarla birlikte kupadaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Aktur tatil sitesi