DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
30°C
Muğla
30°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Konyaspor başkanlık yarışında Ömer Korkmaz resmi aday

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, başkanlık için adaylığını açıkladı. Korkmaz, takımı daha iyi bir geleceğe taşıma planlarını paylaştı.

Konyaspor başkanlık yarışında Ömer Korkmaz resmi aday
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Ömer Korkmaz, Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu olarak, kulüp başkanlığına adaylığını duyurdu.

Korkmaz, şehirdeki bir otelde gerçekleştirdiği basın toplantısında, yakın zamanda yeni bir kurul oluşturduklarını ve yeni bir yol izlediklerini belirtti.

Konyaspor’a gerekli her türlü çabayı sarf edecek bir takım kurma gayretinde olduklarını dile getiren Korkmaz, “Bu süreci her ne kadar ‘ateşten gömlek’ olarak görmesek de mücadelemiz bu yönde devam edecek. Herkesin desteğine ihtiyacımız var.” ifadelerini kullandı.

“HERKES ÇOK DEĞERLİ”

Mevcut zorlukların aşılacağına dikkat çeken Korkmaz, şu açıklamalarda bulundu:

“Hep birlikte yeniden Konyaspor’u ayağa kaldıracağız. Camianın desteği olmadan bunun olmayacağının farkındayız. Basını, taraftarı ve camiasıyla Konyaspor’a destek olacağımız bir dönemdeyiz. Süreç zor olduğu için, Konyaspor adına yönetim kurulu oluşturabilmek bile çok zor. Birileri bizim yanımızda dursun diye bir yönetim kurulu oluşturmaya çalışmıyoruz. Birbirimize sırtımızı yaslayabileceğimiz bir ekip olmayı hedefliyoruz. Bu dönemde taşın altına elini sokacak herkes bizim için çok değerli. Belki hatalarımız olacak ama tüm şehrin yapıcı ve destekleyici olmasını arzu ediyoruz.”

Trendyol Süper Lig takımlarından TÜMOSAN Konyaspor’un yönetimi, 20 Kasım’da olağanüstü bir genel kurul toplantısı yapma kararı aldı. Ancak bu tarihte gerekli katılım sağlanamadığı için toplantı 27 Kasım Pazartesi gününe ertelendi. (AA)

ETİKETLER: