DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
31°C
Muğla
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C
Perşembe Açık
27°C

Koyu renk saçlarıyla ünlüydü: Sarışın olunca kimse tanıyamadı

İngiliz sinema oyuncusu Kate Beckinsale, alametifarikası olan uzun, kahverengi saçları yerine bir günde sarı, bob kesim saçlarla görününce büyük şaşkınlık uyandırdı.

Koyu renk saçlarıyla ünlüydü: Sarışın olunca kimse tanıyamadı
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Salı günü 50 yaşındaki oyuncu, Elle’nin Hollywood’daki Kadınlar kutlamasına büyük, dağınık bir topuz olarak şekillendirdiği uzun kahverengi saçlarıyla katıldı. Hemen ertesi gün Roger Vivier Tatil Yemeği’ne çıktı ve omuz boyu sarı saçlarıyla zor tanındı.

Beckinsale, perşembe günü, Roger Vivier Tatil Yemeği’nde giydiği kırmızı kombinle poz vererek saç stiline Instagram’da ilk kez yer verdi.

Koyu renk saçlarıyla ünlüydü: Sarışın olunca kimse tanıyamadı

Letonyalı tasarımcı Ramona Agruma da yorumlarında Beckinsale’i övdü ve “Aman Tanrım! Sarışın sana çok yakışıyor” dedi. Beckinsale, “Letonyalı mıyım?” diye sorarken ona cevap veren Agruma, Beckinsale’nin “klas bir İngiliz” göründüğü yorumunu yaptı.

Beckinsale’in yeni görünümü saç stilisti Dimitris Giannetos’a emanet.

Koyu renk saçlarıyla ünlüydü: Sarışın olunca kimse tanıyamadı

Aktrisin saç modeli, yıldızın bir dizi cesur stil hamlesinin sonuncusu. Kasım ayında Beckinsale, Leonardo DiCaprio’nun doğum gününü Titanik’teki safir kolyeye benzeyen bir mini elbiseyle kutladı. Geçen hafta da yıldız, Paris Hilton’un Slivmas partisinde hayranlık uyandıran transparan bir elbise giymişti.

Bodrum Ev Emlak
ETİKETLER: