DOLAR
32,4803
EURO
34,6958
ALTIN
2.474,52
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
19°C
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Lazer Epilasyon Nasıl ve Nereye Uygulanır?

Lazer Epilasyon Nasıl ve Nereye Uygulanır?
A+
A-
polat-galle

İstenmeyen tüyler hem kadında hem de erkeklerde kötü bir görüntü oluşturmanın yanı sıra estetik bir problem haline gelmiştir. Ataşehir lazer epilasyon amaç olarak kıl köklerini yok ederek pürüzsüz bir görünüm elde edilmesini benimseyerek geliştirilen bir teknolojidir. Lazer epilasyon kadın ya da erkek fark etmeden herkes tarafından güvenle tercih edilen bir kıl yok etme yöntemidir. Lazer epilasyon yöntemleri sayesinde kişi istenmeyen tüylerinden kalıcı bir şekilde kurtularak pürüzsüz bir görünüme kavuşur. Kalıcı ve etkili sonuçlarından dolayı günümüzde yaygın bir kullanımı olan lazer epilasyon oldukça güvenli ve soruna yol açmayan estetik işlemler arasındadır.

Lazer Epilasyon Nedir?

Tüy ve kıl problemleri kişilerde estetik sorunlar arasındadır. Bu kıl sorunlarına çözüm arayan kişiler ağda, jilet, tüy dökücü kremler gibi birçok farklı kıl alma yöntemi denemiş ve kalıcı sonuç elde edilememiştir. En etkili ve kalıcı sonuç için Ataşehir lazer epilasyon uygulamalarını tercih edenler kalıcı bir şekilde kıl ve tüy sorunlarından kurtulurlar. Etkili ve başarılı sonuçlarından dolayı günümüzde kıl alma yöntemlerinin arasında en sık kullanılan yöntemdir.

Lazer Epilasyon Nasıl Uygulanır?

Göztepe lazer epilasyon uygulamaları öncesi bölgenin mutlaka deodorant gibi kimyasallardan arındırılmış olmalıdır ve 3 gün öncesinden kılların olduğu bölge tıraş edilmelidir. Böylelikle kıl kökleri daha belirgin bir hale gelerek işlem süresi daha kısa olup daha etkili sonuçlar elde edilir. Lazer epilasyon uygulamalarında uygun olan cihazdan çıkan lazer ışınları yardımıyla kıl kökleri tahrip edilerek bir daha çıkmamak üzere yok edilir. Göztepe lazer epilasyon etkileri ilk seanstan sonra dökülen kıllarla görülmeye başlar ve uzman hekimin önerdiği seans sonunda kıl sorunu yok olmuş olup kişi pürüzsüz bir görünüme kavuşur.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Lazer epilasyon kullanım alanı olarak oldukça geniş bir alana sahiptir. Kıl sorununun yoğun olduğu genital bölge, kol ve koltuk altı, bacak bölgesi ve diğer kıl olan her bölgede yaygın bir şekilde kadın ya da erkek fark etmeden Kadıköy lazer epilasyon uygulaması yapılabilir. Tüm bölgelerde başarılı sonuçlar vermesinden ve kalıcı sonuçlarından dolayı günümüzde kıl alma yöntemlerinin arasında en yaygın kullanımı olan yöntemdir.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Lazer epilasyon fiyatları değişkenlik gösteren yapıya sahiptir. Fiyatlar üzerinde etkili olan faktörler arasında uygulama yapılacak olan merkez ve uygulamayı yapacak olan kişi sayılabilir. Kişi ne kadar ünlü ve uzmanlığı ne kadar fazla ise fiyatlar üzerinde etkili iken kalite anlamında merkezin konumu da etkili olacaktır. Fiyatları nasıl belirlenirse belirlensin mutlaka kaliteli bir merkezde ve bir uzman tarafından Kadıköy lazer epilasyon uygulamalarının yapılması önem taşır.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Lazer epilasyon çeşitleri uygulanacak kişinin kıl ve cilt yapısına göre belirlenip 3’e ayrılır. Diode lazer epilasyon koyu tenli kişilerde bile etkili olan bir lazer yöntemidir. Bu yöntemde derinlere inildiğinden etkili olma şansı oldukça yüksektir. Alexandrite lazer epilasyon yönteminde koyu kıl yapısına sahip ve açık tenli kişilerde başarılı olurken ayva tüylü, koyu cilt olan kişilerde yan etki ihtimali yarattığı için kullanılması uygun değildir. ND YAG Göztepe lazer epilasyon yönteminde ise oldukça ağrılı olmasından dolayı tercih edilmez. Nedeni ise çok koyu ciltlere uygun olarak üretildiği için derinlere inilmesi gerektiğidir. Hangi yöntem olursa olsun mutlaka kişiye özel ve doğru uygulamanın yapılması gereklidir.