DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
35°C
Muğla
35°C
Açık
Pazartesi Açık
35°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C
Çarşamba Az Bulutlu
30°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
29°C

Less Medya ile Google Ads Reklamlarında Başarıyı Yakalayın

Less Medya ile Google Ads Reklamlarında Başarıyı Yakalayın
A+
A-

Less Medya ile Google Ads Reklamlarında Başarıyı Yakalayın

Google aracılığıyla sunulmakta olan online platformlar arasında yer alan Google Ads reklam platformu olarak bilinmektedir. Firmaların hizmet ve ürünlerini YouTube, Gmai,l Google arama sonuç sayfasında ve diğer Google sosyal ağlar üzerinden hedeflemekte olduğunuz kitlelere tanıtmanıza olanak sağlamaktayız. Google Ads ile reklam vermek isteyenlere esnek bir reklam, bütçe yönetimi prosedürleri ile belirlemekte olduğu hedef kitlenize yönlendirme yeteneği sağlamaktayız.

Bu yazımızda Google Ads kampanyalarında başarı için ipuçları ve taktikler ile sağlık reklamlarında nelere dikkat edilmelidir adlı başlıklar yer almaktadır.

Google Ads Kampanyalarında Başarı İçin İpuçları ve Taktikler

Google Ads ve google reklamları içeren kampanyalarınızı daha verimli hale getirmek amacıyla birçok taktik ve ipuçları kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken en önemli şey sizin için doğru anahtar kelimeleri belirlemekteyiz. Daha sonra anahtar kelimelerinizi belirli aralıklarla gözden geçirerek gerektiğinde güncelleme yapmaktayız.

Reklamlarınızı göstermek istediğiniz kitleye uygun olarak cihaz türleri, coğrafi konum ve demografi gibi etkenlere göre hedefleme yapmaktayız. Ayrıca kullanacağınız başlıkların ilgi çekici ve özgün olması da bir o kadar önemlidir.

Hizmet veya ürününüzün pozitif yanlarını vurgulamaktayız. Açıklamalarda tekliflerinizi şeffaf bir şekilde ifade ederek çağrılarınızı belirtmekteyiz.

Bunun yanında dinamik gösteren anahtar kelimeleri ekleyerek kullanıcı arama sorgularında reklamınızın içeriğini otomatik bir şekilde özelleştirmekteyiz. Bununla birlikte alakasız trafikten kaçınmak amacıyla da negatif anahtar kelimeler eklemekteyiz. Buradaki asıl amaç reklamınızın yanlış bir kullanıcı tarafına gösterilmesini engellemekteyiz.

Bu açıdan cihazınıza özgün reklam başlıkları ve açıklamaları da kullanmaktayız. Ayrıca kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik optimize edilmiş kampanyaları da oluşturarak mobil uyumlu reklamları meydana getirmekteyiz.

Genel anlamda kampanya bütçenizi de belirleyerek aylık harcamalarınızı düzenli olarak kontrol etmenize de yardımcı olmaktayız. En iyi performans gösterebilecek anahtar kelimeleri ve reklamları sizin için düzenleyerek bütçenizi optimize etmenize yardımcı olmaktayız.

Genel manada Google Ads reklam verme işlem sürecini etkileyen faktörlere dikkat etmekteyiz. Bu süreçte reklam kalitesini en yüksek düzeyde tutarak sunmakta olduğunuz reklamların daha iyi bir şekilde konumlanmasını sağlayabilmekteyiz.

Sağlık Reklamlarında Nelere Dikkat Edilmelidir?

Genel anlamda sağlık reklamları hassas bir konu olmakla birlikte dikkatlice yönetmekteyiz. Oluşturulan reklamların dürüst doğru ve etik bir şekilde sunulmasını sağlamaktayız. Ayrıca kullanıcılarının güvenini kazanmak amacıyla da sağlık bilincini ön planda tutmaktayız. Bu nedenle oluşturduğumuz sağlık reklamlarında dikkat ettiğimiz bazı hususları sizlerle paylaşmak isteriz.

Oluşturduğumuz google adwords reklam verme sürecini ve sağlık reklamlarını etik ilkelere ve yasalara uygunluğu açısından her daim dikkat edilerek yapılmaktadır. Meydana gelen reklamların sağlık ürünü veya hizmeti tanıtımı yapıldığında yanıltıcı olmamasına da özen göstermekteyiz.

Bilimsel temellere dayalı bilgiler kullanırken kanıtlanabilir açısından nesnel veriler içermekteyiz. Bunun yanında sağlık hizmeti ve ürünleri ile ilgili yapılan açıklamalar doğru ve geçerliliği kanıtlanmış olan veri içeriğini analiz etmekteyiz.

Bununla birlikte yanıltıcı reklam bilgileri vermekten de kaçınmaktayız. Gerçeği yansıtmayan beklentilere ve sonuçlara vurgu yapmaktan uzak durmaktayız. Bu sayede reklam görseli ve içeriği arasındaki dengeyi de sağlayarak tutarsızlıkları önlemekteyiz.

Bunun yanında hasta mahremiyetini de saygı göstermekteyiz. Reklamlarda bireylerin sağlık bilgilerini ve kişisel hasta hikayelerini kullanmaktan kaçınmaktayız. Ayrıca hastanın rızasını almadan önce kişisel bilgileri asla paylaşmıyoruz.

Aynı zamanda tedavi hizmetlerini ve ilaç reklamlarını tanıttığımızda da sıkı bir düzenleme ile bu işlemi yapmaktayız.

Son olarak sağlık konularında uzman görüş ve onayı alınarak sağlık reklamlarını daha özgün ve güvenilir hale getirmekteyiz. Diyetisyen ve o zaman Doktor aracılığıyla yapılmakta olan onaylamalarla güvenirliği artırmaktayız.

Bu kapsamda sağlık sıkıntılarına karşı empati ve duyarlılıkla yaklaşmaktayız. İzleyici kitlesine güven vermesi adına da pozitif bir etki bırakmayı planlamaktayız.

Bu çerçeve de yapılmakta olan sağlık reklamı ve diğer reklamlarla ilgili olan bireysel bilgilerin güvenliği ve gizliliği alanında sıkı bir denetim sağlanarak gerekli önlemler alınmaktadır. Bu sayede kullanıcı bilgilerini güvende tutmaktayız.

Dolayısıyla reklamların şeffaf etik ve doğru bir yaklaşımla benimsenmesini sağlamaktayız. Bundan ötürü de uzun yılların güvenilirlik ve başarısını her zaman elde etmekteyiz. Bu sebeple Less Medya google reklam ajansı olarak sağlık ve diğer reklamları hazırlarken gerekli yasal düzenlemelere uyum ve etik prosedürlerini dikkate alarak yapmaktayız.

polat-galle