DOLAR
32,2032
EURO
35,0420
ALTIN
2.529,08
BIST
10.646,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
32°C
Muğla
32°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
27°C

Link Kısaltma Servisi Kisa.link Tamamen Yenilendi

Link Kısaltma Servisi Kisa.link Tamamen Yenilendi
A+
A-

Link Kısaltma Servisi Kisa.link Tamamen Yenilendi

Bütünüyle yenilenmiş hali eşliğinde sağladığı pek çok yeni özellik üzerinden bu siteyi link kısaltmak için kullanabilirsiniz. Özellikle birçok değişik premium ayrıcalığı sayesinde kısa link fırsatları dikkat çekiyor. En önemli özellikleri içerisinde şüphesiz kısaltılmış olan link üzerindeki yazıların yönetimidir.

Böylece bu yönetimi kişisel isteklerinize uygun hale getirebilir ve kendi kitlenizi daha etkin biçimde çekme şansını değerlendirebilirsiniz. Bu ve benzeri gibi daha yenilenmiş pek çok ayrıcalığı doğrultusunda harika fırsatlar site bünyesinde sizleri bekliyor.

Kisa.Link Sitesinin Yeni Olanakları

Sağlamış olduğu birçok farklı olanak kapsamında bu güvenilir site harika fırsatlar sunmaktadır. Bu fırsatları Üstelik hiçbir reklam ve ücret olmadan link kısaltma işlemi amaçlı değerlendirebilirsiniz.

– Özel açılış sayfaları

– Etkinlik takibi

– Link üzerinde özel yönetim

– Akıllı hedefleme sistemi

– Her şeyi takip etmek için gelişmiş raporlama

– Ekip yönetimi

Bu şekilde daha birçok farklı ayrıcalık ve özellik premium dahilinde sunulmaktadır. Buna uygun şekilde kısaltılmış olan linki yönetebilir ve kendi isteklerinize uygun hale getirebilirsiniz.

En İyi Link Kısaltma Sitesi

Her açıdan en güçlü ve en iyi link kısaltma sitesi sizleri bekliyor. Amacınıza ve stratejinize uygun şekilde uzun linkleri kısa hale getirebilirsiniz. Üstelik bunu yaparken sağlanmış olan pek çok premium yenilikleri daha özel ve kişiselleşmiş bir link oluşturma olanağı tanımaktadır.

Diğer yandan bunu gerçekleştirirken ücret ödemeden ve reklam olmadan sağlamanız mümkün. Bu konuda akıllı çözüm yöntemleri ile birlikte kolayca ve hızlı biçimde kısa link elde edebilirsiniz. Yenilenmiş pek çok olanaklarını değerlendirmek için site üzerinden bağlantı kurarak inceleme yapmanız yeterlidir.

Amaçlarınızı Uygun Şekilde Link Kısaltma Servisi

Her amaca uygun şekilde değerlendirmek için link kısaltma servisleri sunulmuş durumdadır. Üstelik bu servisler şimdi bu güvenilir site kapsamında yenilenmiş olanaklar doğrusunda sağlanmaktadır. Yönetilebilen ve izlenen linkler eşliğinde artık amacınıza kolay biçimde ulaşmanız mümkün.

 

Ürün ve hizmetlerin etkin biçimde daha geniş kitlelere ulaşabilmesi için prestijli bir yapıya sahip link elde edebilirsiniz. Youtube ve benzeri gibi pek çok sosyal medya platformuna kitle çekebilmek adına yine kısa link hazır hale getirmeniz mümkün.

 

Aktur tatil sitesi