DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C

Marmaris’te 2022’de turist yoğunluğu bekleniyor

Marmaris’te 2022’de turist yoğunluğu bekleniyor
A+
A-
velux

MUĞLA (AA) – Türkiye’nin önemli tatil merkezlerinden Muğla‘nın Marmaris ilçesinde, fuarlarda bölgeye gösterilen ilgi ve yurt dışından yapılan ön rezervasyonlar, turizmcilerin 2022 sezonuna yönelik beklentilerini artırdı.

Sektörün önde gelen isimlerinden oluşan Marmaris Turizm Üst Kurul delegeleri, İçmeler Mahallesi’ndeki belediye toplantı salonunda bir araya gelerek yeni sezon hazırlıklarını ve beklentilerini ele aldı.

Toplantıya başkanlık eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, gazetecilere yaptığı değerlendirmede, salgından en çok etkilenen turizm sektörü için yılın muhasebesini ve gelecek yılın hazırlıklarını masaya yatırdıklarını söyledi.

Turizmi 2022’de nelerin beklediğine ilişkin görüşlerin de paylaşıldığını belirten Oktay, “Toplantıda 2021 yılı turizm sezonunu değerlendirdik, sektör temsilcisi arkadaşlar ve oda başkanlarımızla 2022 yılına dair görüşlerimizi paylaştık. Geçtiğimiz yıl ne yazık ki bizim için parlak bir yıl olmadı. 2022 yılında turizmin iyi geçeceğini, geçen yılların açığını kapatacağımızı öngörüyoruz. Hepimizin beklentisi bu yönde.” diye konuştu.

Toplantıya, Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Marmaris Bölge Temsil Kurulu Başkanı Suat Esin’in yanı sıra sektör temsilcileri katıldı.

velux