DOLAR
32,5403
EURO
34,9400
ALTIN
2.421,20
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
21°C
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
26°C

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi küçük öğrencileri sosyal becerilerle donatıyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi küçük öğrencileri sosyal becerilerle donatıyor
13.04.2022
793
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Gündüz Bakımevi öğrencileri, öğrenim hayatlarının başında eğitim gören gönüllü üniversitelilerin desteğiyle çeşitli becerilerle donatılıyor.

Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği öğrencileri, 5 yaş grubu öğrencilere İngilizce öğretiyor. Minik öğrenciler İngilizce dersleriyle hem yabancı dil öğreniyor hem de eğlenceli ve öğretici etkinlikler sayesinde yabancı dil öğrenmeye karşı olumlu bir tutum geliştiriyor. İngilizce Öğretmenliği öğrencileri de bu etkinlikle öğretmenlik deneyimi kazanıyor.

Eğitim Fakültesi ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı iş birliği ile Gündüz Bakımevi öğrencileri için düzenlenen masal okuma etkinliğinde ise öğretim elemanları ve öğrenciler, okul öncesi çocuklara masal anlatıyor.

Masal anlatımının ardından ise somut materyaller ve canlandırma yoluyla masalın ana temasına uygun çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Spor Bilimleri Fakültesi de Gündüz Bakımevi çocukları için “Hareketle Eğlen” etkinliği düzenliyor. Müzik eşliğinde yapılan jimnastik hareketleri ile çocukların büyük kas gruplarının ve koordinasyon özelliklerinin gelişiminin yanı sıra duygusal gelişimine katkı sağlanması amaçlanıyor. Etkinliğin duygusal gelişim takibi ise Eğitim Fakültesi tarafından gerçekleştiriliyor.

Aktur tatil sitesi