DOLAR
46,4438
EURO
53,3030
ALTIN
6.205,50
BIST
14.734,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
25°C
Muğla
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

Muğla’da Kovid-19 tedbirleri en üst düzeye çıkarıldı

Muğla’da Kovid-19 tedbirleri en üst düzeye çıkarıldı

MUĞLA (AA) – Muğla Valisi Orhan Tavlı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında il genelinde başta sağlık hizmetleri olmak üzere tüm kurumlarca tedbirlerin en üst düzeyde alındığını bildirdi.

Tavlı başkanlığında İl Sağlık Müdürü İskender Gencer, Halk Sağlığı Başkanlığı Kovid-19 çalışma ekibinin katılımıyla Valilik 75. Yıl Toplantı Salonu’nda salgınla ilgili toplantı düzenlendi.

Toplantı sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Tavlı, Kovid-19 ile ilgili alınan tedbirlerin gözden geçirilerek, ilçe bazlı değerlendirmeler yapıldığını, tespit edilen vakaların ve temaslıların takibi, tedavisi, izolasyon süreçlerinin aylık olarak değerlendirildiğini söyledi.

İlçelerde çalışmaların yerinde kontrol edilmesi amacıyla vali yardımcıları başkanlığında Denetleme Komisyonları oluşturulduğunu belirten Tavlı, “Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında il genelinde başta sağlık hizmetleri olmak üzere tüm kurumlarca bütün tedbirler en üst düzeyde alınmıştır. Koronavirüsle mücadele kapsamında tüm kurumlarımızla birlikte var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz.” diye konuştu.

Vatandaşların kendi ve sevdiklerinin sağlıklarını korumak için maske, sosyal mesafe ve el hijyeni gibi kurallara uymaları gerektiğinin altını çizen Tavlı, kurallara uyarak destek olan vatandaşlara, özenle çalışan emniyet, jandarma ve sağlık ekiplerine teşekkür etti.