DOLAR
32,2136
EURO
35,0266
ALTIN
2.509,99
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
32°C
Muğla
32°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
27°C

Muğla’da yaz spor okullarının açılışı yapıldı

MUĞLA (AA) – Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz spor okullarının açılışı yapıldı.25 branşta 132 antrenör ile çocukların ve gençlerin yaz tatilini spor yaparak en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla açılan kurslar için yak…

Muğla’da yaz spor okullarının açılışı yapıldı
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

MUĞLA (AA) – Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz spor okullarının açılışı yapıldı.

25 branşta 132 antrenör ile çocukların ve gençlerin yaz tatilini spor yaparak en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla açılan kurslar için yaklaşık 2 süreyle kayıt alındı.

Menteşe Spor Salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan etkinlikte sporcular taekwondo, halk oyunları, jimnastik, halter ve basketbol gösterilerini sergiledi.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, açılışta yaptığı konuşmada, Muğla’da 5-18 yaş arası çocuk ve gençlere yönelik açtıkları ücretsiz spor okullarının sporu sevdirmek kulüplere sporcu kaynağı oluşturmak, toplumda spor kültürünü güçlendirmek amacında olduğunu söyledi.

Çocuk ve gençlerin spor ile mutlu olduklarını görmenin kendileri için en büyük motivasyon kaynağı olduğunu belirten Açıkbaş, “Amacımız yaz boyunca sürecek olan projemizin sonunda geçlerimizin hayatlarının odak noktalarına sporu yerleştirmeleridir. 2022-2023 döneminde Muğla’da spor okulları ile 25 bin gencimize sporcu olma yolunda adımlar attırmayı başardık. Bu seneki hedefimiz ise 88 spor tesisimiz, 25 branş ve 132 antrenörümüz ile el ele vererek 30 bin genç sporcuya ulaşmak.” dedi.

Açıkbaş, son yıllarda Türkiye ve Uluslararası arenada Muğlalı sporcuların elde ettiği başarıların da kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Aktur tatil sitesi
ETİKETLER: , ,