DOLAR
32,5354
EURO
34,9280
ALTIN
2.435,91
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
25°C
Muğla
25°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

Muğla’nın En Güzel Tatil Beldeleri

Muğla’nın En Güzel Tatil Beldeleri
20.03.2021
901
A+
A-
velux

Muğla, tatil yapmak için tercih edebileceğiniz en ideal kentlerden biridir. Çünkü bu şekilde çok sayıda farklı tatil beldesi bulunuyor. Dolayısıyla bir yandan gezmek bir yandan da dinlenmek ve denizin tadını çıkarmak isteyenler için bu şehrin son derece cazip bir seçenek olduğunu söyleyebiliriz. Peki, bu şehre rotanızı çevirdiğinizde gidebileceğiniz en güzel tatil beldelerinden hangileri olduğunu merak ediyor musunuz?

  • Fethiye

Mavinin yeşille buluşmasından doğan muhteşem bir güzellik olan bu tatil beldesi mutlaka gitmeniz gereken yerlerin başında geliyor. Muğla’da keyifli bir tatil geçirmek istiyorsanız  rotanızı öncelikli olarak Fethiye’ye çevirin. Merkeze yaklaşık olarak 95 kilometre uzaklıkta bulunan bu özel tatil beldesinde geçireceğiniz her bir dakika size çok keyifli gelecek.

  • Marmaris

Elbette Marmaris de mutlaka görülmesi gereken tatil beldelerinden biri olma özelliğini taşıyor. Merkeze yaklaşık olarak 55 kilometre uzaklıkta bulunan bu beldede çok sayıda antik kent bulunuyor olması da  dikkatlerden kaçmıyor. Tarihi yerleri ya da ören yerlerini gezmekten hoşlanıyorsanız rotanızı mutlaka bu tatil beldesine çevirmelisiniz.  Yaz boyunca yatarak dinlenmek yerine farklı yerleri keşfetmek ve gezmek isteyenler için  bu belde kuşkusuz en ideal seçenek olacak!

  • Datça

Denizinin son derece sığ ve bir o kadar da berrak olması ile ön plana çıkan Datça’da hayatınızın en güzel tatilini yapabilirsiniz. Oldukça sakin ve huzurlu bir atmosfere sahip olması nedeniyle kalabalıktan ve gürültüden uzaklaşmak isteyenlerin öncelikle tercihi haline gelen bu tatil beldesinde haftalarca kalabilirsiniz. Sakin ve huzurlu olmasına karşın asla sıkılmayacağınız bir tatil yapmak istediğinizde bu tatil beldesini hatırlayın.

  • Bodrum

Muğla dendiğinde ilk akla gelen tatil beldelerinden biri elbette bodrum oluyor. Bodrum sayısız güzelliği ve doğal bölgeleri ile her yıl çok sayıda yerli ve yabancı turistleri ağırlamaya devam ediyor.  Bodrum’da hem saatini hem de hareketli bir tatil yapma imkanınız mevcut. Çünkü gayet sakin olan koyları da var,  müziğin hiçbir zaman susmadığı plajları da…  Dolayısıyla gönlünüzce bir tatil yapmak için harika bir seçenek olduğu da aşikar! Hemen Bodrum otelleri arasından yerinizi ayırtmak isterseniz tatilsepeti.com adresine tıklayın.

velux