DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
30°C
Muğla
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Açık
27°C
Perşembe Açık
26°C

Nuri Şahin: “Bugün çok büyük bir takımı yendik”

Antalyaspor’un futbol sorumlusu Nuri Şahin, Beşiktaş’a karşı elde edilen heyecan verici 3-2’lik galibiyeti değerlendirdi.

Nuri Şahin: “Bugün çok büyük bir takımı yendik”
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Bitexen Antalyaspor’un futbol sorumlusu Nuri Şahin, Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Beşiktaş karşısında elde ettikleri 3-2’lik galibiyetin ardından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda gerçekleşen müsabakanın sonrasında basına açıklamalarda bulunan Şahin, Beşiktaş’a karşı hazırlıklarının yoğun olduğunu belirtti.

Karşılaşmanın ilk yarısında planladıkları oyunu tam anlamıyla sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Şahin, “İlk yarıdan sonra soyunma odasında daha cesaretli olmamız gerektiğini söyledik. Ama ikinci yarı oyunumuzla en azından maça ortak olabileceğimizden emindim. Güzel dakikalarda, hızlı şekilde, çok güzel goller attık. Ondan sonra Beşiktaş gibi büyük bir takıma karşı defans yapmak çok önemli. Takım bunu iyi yaptı. Hepsini tebrik ediyorum.” açıklamasında bulundu.

“AYAĞIMIZ YERE BASMALI”

Şahin, önceki hafta RAMS Başakşehir’le olan mücadeleyi de kazandıklarını hatırlatarak, bu iki galibiyet öncesi yaşanan zorluklara dikkat çekti.

“Bu iki maçı kazanmadan önce neler konuşulduğunu biliyorsunuz. Takım çok zor bir dönemden geçti. O yüzden ayağımızın yere basması lazım. Bugün çok büyük bir takımı yendik. Bunun gururunu tabii ki yaşayacağız. Ama ayaklarımız yere basarak devam etmemiz lazım.” dedi.

Antalyaspor’un bu sezon iyi bir performans göstererek ligde üst sıraları hedefleyebileceğini belirten Şahin, sezon sonunda en iyi konumda bitirmek istediklerini vurguladı.

Son olarak, Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz hakkında konuşan Nuri Şahin, Yılmaz’ın kendisi için büyük değer taşıdığını ve Türk futboluna olan katkılarının devamını dilediğini sözlerine ekledi. (AA)

Bodrum Ev Emlak
ETİKETLER: