DOLAR
32,2754
EURO
34,7730
ALTIN
2.412,93
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
18°C

Otobüsçülerden bilet fiyatı açıklaması

Otobüsçülerden bilet fiyatı açıklaması
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu’ndan (TOFED) otobüs bilet fiyatları hakkında açıklama…  

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Genel Başkanı Birol Özcan, “2023 yılı için yeni bir tarife beklentimiz yok, bilet fiyatları aynı kalacak” dedi.

Birol Özcan, “Eğer fiyatları artırırsak yolcu da bulamayız” ifadelerini paylaştı.

TOFED Genel Başkanı Birol Özcan, yaz aylarından bu yana otobüs bilet fiyatlarında bir artış yapmadıklarına da dikkat çekti.          Otobüsçülerden bilet fiyatı açıklaması

Özcan, Covid-19 salgını nedeniyle 2020 yılında yüzde 50 kapasiteyle hizmet verdiklerini, vakaların azalmasıyla yüzde 100 kapasiteyle hizmete döndüklerini söyledi.

“EĞER FİYATLARI ARTIRIRSAK YOLCU DA BULAMAYIZ”

“2023 yılı için yeni bir tarife beklentimiz yok, bilet fiyatları aynı kalacak. Mazotta fiyat iyi seviyede. Eğer fiyatları artırırsak yolcu da bulamayız. Uçak firmalarının indirim yaptığı dönemlerde biraz yolcularımız azalıyor. Sefer sayılarımız düşse de doluluk oranımız gayet iyi. Ama mazotta ÖTV indirimi beklentimiz var.”