DOLAR
32,3101
EURO
35,1694
ALTIN
2.284,04
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
23°C
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Park halindeki araca çarptı, iki kişi yaralandı

Park halindeki araca çarptı, iki kişi yaralandı
A+
A-
velux

Kaynak Anterhaber.com

Bodrum’un Torba Mahallesi’ndeki Rıza Anter Caddesi alınmayan güvenlik önlemleri ve Büyükşehir belediyesi Otogar’ında kaynaklanan trafik sıkışıklığı nedenişyle sık sık kazalar meydana gelmeye başladı. Rıza Anter Caddesi’ndeki bir fırının karşısına yol kenarına kullandığı 34 ST 3165 plakalı otomobile park ederek kahvaltıya giren Cengiz Demir bir süre sonra otomobiline çarpan bir aracı görüncü şok oldu. Gölköy istikametinden gelen mehmet Atilla kullandığı 35 ADS 340 plakalı otomobil ile park halindeki Demir’in otomobilen çarpış ve yoldan çıkarak dağın yamacına doğru çıkmıştı.

Kazadan hemen somnra olay yerine sağlık ekipleri, ambulans ve itfaiye ekipleri geldi. Şans eseri Atilla’nın otomobilindeki vatandaşlar kazayı hafif yaralarla atlatırken kaza sonra büyük şok yaşandı. Cengiz Demir “Ben otomobili park edip, kahvaltıya girdim ardından bir aracın park halindeki aracıma çarptığını gördüm” diye konuştu. Kazayı gören vatandaşlar ise rıza Anter Caddesi ve otogar bölgesinde sık sık kazaların meydana geldiğini ve büyükşehir belediyesi tarafından herhangi bir önlem alınmadığını belirttiler. Ali Ceylan “Bu bölge çarpışan otomobiller bölgesi oldu , her an kaza oluyor, İşte gördünüz bu yolun fiziki yapısı, park etmeye müsait değil, oysaki caded üzeri işyerleri ile dolu, ayrıca otogar önünde yığılmalar oluyor, bundan daha kötü bir proje ve sorumsuzluk olamaz” diye konuştu.

 

Park halindeki araca çarptı, iki kişi yaralandı

velux