DOLAR
32,5246
EURO
34,8395
ALTIN
2.488,50
BIST
9.540,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
19°C
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

QM Awards 11. yılında 11 ülkede turizmcilerle buluşuyor

QM Awards 11. yılında 11 ülkede turizmcilerle buluşuyor
A+
A-
polat-galle

QM Awards, 11. kez sahiplerini bulmak için hazır…

Turizm endüstrisindeki kalitenin zirvesi niteliğinde olan QM Awards, kalite vurgusu ve yönetimi ile ilham veren markaların, kurumların ve bireylerin çalışmalarını takdir etmek amacıyla GM Turizm & Yönetim Dergisi tarafından 11 yıldır düzenlenmektedir.

QM Awards 11 yıldır gerek ışık tutarak, gerekse sunarak ve ödüllendirerek, ulusal ve uluslararası iletişim ağı ile turizm dünyasının markalarına, kalitelerine, vizyonlarına ve başarıya ulaşma amacındaki çabalarına güç vermeyi kendisine ilke edinmiştir.

Bu amaç doğrultusunda mükemmelliği ödüllendirmek için Türk Turizmine 2006 yılında ilk ödül törenini düzenledikten sonra 2010 yılından itibaren düzenli olarak 11 yıldır hizmet etmektedir.

QM Awards, turizm endüstrisinde yükselen standartları belirleme ve takdire sunma misyonunu başarıyla sürdürmektedir.

QM AWARDS SİNERJİSİ

QM Awards ödülünü kazanmak, sadece markalar için tüketicinin güvenini kazanmasında etkin bir rol oynamakla kalmaz, aynı zamanda rekabetçi pazarda kazananların kendi kulvarındaki rakiplerinden ayrışmasına imkan tanır, sinerji kazandırır.

QM Awards hem endüstrinin hem de markaların sürekli büyümesini ve gelişmesini sağlayarak markanın kendi sınıfında en üst noktaya ulaşmasında önemli bir rol katalizör görevi yürütmektedir.

Sektör aktörleri tarafından ödüllerin belirlendiği kazananlar, bu ödül ile benzersiz bir satış ve tanıtım argümanı fırsatına da sahip olmaktadır.

QM Awards ayrıca sadece kazananlara değil tüm adaylarına 1 ay boyunca 100 000 ‘nin üzerinde oylama sayfası ziyaretine rol modellerin takdimini yaparak eşsiz bir hizmet vermektedir.

100 BİNİ AŞKIN KATILIMCI VE GÜÇLÜ ETKİLEŞİM İLE İKİ AŞAMALI OYLAMA

Kazananları seçmek için dört haftalık zaman diliminde iki ayrı süreçten oluşan anket bu yıl üç dilde oylanacak ve 100 bini aşkın ziyaret ile sektör profesyonelleri katılım göstererek turizm dünyasında her yıl olduğu gibi bu yılda güçlü bir etkileşim ağı oluşturacak. Bu etkileşim ile oylama anketinde yer alan markalar, turizmin tüm paydaşları ile buluşmanın ve kendilerini ifade etmenini avantajını yakalamaktadır.

QM AWARDS İLE ULUSLARARASI ARENAYA ADIM ATIN

QM Awards bu yıl ilk defa Rusça ve Almanca, İngilizce ve İspanyolca dillerinde de oylanabilecek. QM, Türk turizminin en önemli partnerleri olan CIS ve Almanya pazarından 25 bin turizm profesyoneline oylama linkini iletecek. Gönderilecek olan oylama anketinde yer alan markalar, turizm sektörünün ulusal ve uluslararası en önemli paydaşları ile buluşmanın ve kendilerini ifade etmenini avantajını yakalayacaklar.

OYLAMA HEYECANI 15 OCAK’TA BAŞLIYOR

Sektörün saygısını kazanmasıyla alanında kendini kanıtlamış olan QM Awards, 11. yılında 15 Ocak 2021 – 15 Şubat 2021 tarihlerinde oylanacak. Bu yıl ki QM Awards’ta 12 kategori 64 64 dalda adaylar yarışacak ve kazananlar muhteşem bir gala ile ödülle taçlandırılıyor. Ayrıca ödül törenini ardından hazırlanan QM AWARDS Kataloğu ile kazananlar ve ödül gecesi ölümsüzleştiriliyor.

Bu yıl ki motto ise “Quality has never been so important” QM AWARDS “Kalite hiç bu kadar önemli olmamıştı”

GM Center Yönetim Kurulu Başkanı QM Awards Kurucusu Selçuk Meral konuyu ilişkin:

“Dünya eşi benzeri görülmemiş salgının pençesinde, ama bu sürecin ardından küresel iyileşme ile turizmin geleceği de iyiye işaret ediyor. Türkiye turizmi de bu yıl karşılaştığı birçok zorluğa rağmen, gösterdiği başarı ve özveri ile değerini ortaya koyuyor. 11 yıldır olduğu gibi bu zorlu sürecin kahramanlarını da ödül ile taçlandırmaktan şeref duyuyoruz. İlk gününden itibaren yönetim kalitesinin önemini vurgulamakta olan QM Awards 2020’nin bu yılki mottosunu: “Kalite hiç bu kadar önemli olmamıştı” olarak belirledik. Hedefimiz sektörümüzün kalite seviyesini tüm dünya profesyonellerine bir kez daha ilan etmek. QM Awards kalitenin hayati değerini vurgulayarak ödülleri sahiplerine kavuşturmak için sabırsızlanıyor.” diyerek tüm turizm paydaşlarını QM heyecanına davet ediyor.

QM 11. YILINDA 11 ÜLKEDE

QM Awards, 11. yılında 11 ülkede turizm profesyonelleriyle buluşacak olmanın heyecanı içinde…

Ulusal ve uluslararası turizm profesyonellerine hitaben QM Awards 2020, 11 ülkede oylamaya sunulacak. Türk turizm sektörünün en kapsamlı ödül töreni unvanına sahip olan QM Awards, 11 yıldır sektörde yüksek bir sinerji ve motivasyon oluşturma misyonunu başarıyla sürdürüyor. İddia ve etki alanını genişleten QM Awards 11. yılında 11 ülkede sesini duyurmaya ve Türk turizminin rol modellerinin tanıtımına hazırlanıyor.

ETKİLEŞİM AĞINI ULUSLARARASI PLATFORMA TAŞIYOR

İki aşamalı oylama sistemiyle 4 haftalık zaman diliminde 100 bini aşkın katılımcı tarafından oylanarak nihai sonuca ulaşan QM bu yıl network ağını daha da genişleterek etkileşimini uluslararası sahaya taşıyacak ve 4 dilde 11 ülkede oylanarak çıtasını yükseltecek.

QM 11 ÜLKEDE YAYINLANACAK

QM Awards oylaması, QM Finalistleri, QM Winners kataloğu ve QM Galası konvansiyonel medya araçları ve sosyal medya aracılığıyla 11 ülkeye ulaşacak. QM Awards gönderilecek oylama linki ile 11 ülkede oylanacak. QM Gala ise yine canlı yayın linki ve sosyal medya aracılığıyla 11 ülkede canlı izlenebilecek.

QM Winners kataloğu ile de kazananlar ve ödül gecesi, GM Turizm & Yönetim Dergisi okurlarına iletilmekle birlikte, ilk defa bu yıl Türkçe, İngilizce, Almanca, Rusça olarak yayınlanarak ulusal ve uluslararası turizm profesyonellerine basılı ve online olarak iletilecek ve Türk turizminin en önemli pazarlarının takdirine sunulacak.

QM AWARDS adaylarını, finalistlerini, kazananlarını ve galasını portföyünde bulunan Türkiye, Almanya, Rusya, İngiltere, Ukrayna, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Belarus, Moldova, Azerbaycan turizm profesyonellerinin dikkatine sunacak