DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
30°C
Muğla
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Açık
28°C
Perşembe Açık
26°C

Rashford’un doğum günü kutlaması Ten Hag’la krize yol açtı

Manchester United teknik direktörü Erik ten Hag, Marcus Rashford’un Manchester City mağlubiyeti sonrası parti yapmasına sert tepki gösterdi.

Rashford’un doğum günü kutlaması Ten Hag’la krize yol açtı
A+
A-
polat-galle

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Manchester derbisi yenilgisinin ardından Marcus Rashford’un bir gece kulübüne gitmesini “kabul edilemez” olarak nitelendirdi ancak forvetin özür dilediğini söyledi.

Bu sezon United formasıyla çıktığı 14 maçta sadece bir gol atabilen forvet oyuncusu, takımının Old Trafford’da Manchester City’ye 3-0 yenilmesinden saatler sonra doğum gününü kutlamak için parti yaparken görüldü.

Ten Hag düzenlediği basın toplantısında “Evet, bunun farkındayım, kendisiyle bu konuda konuştum. Bu kabul edilemez. Ona söyledim. O da özür diledi. Hepsi bu kadar. Geri kalanı için bu bir iç mesele.” ifadelerini kullandı.

Rashford’un doğum günü kutlaması Ten Hag’la krize yol açtı

Marcus Rashford. Fotoğraf: Reuters.

UYUYAKALDI, TOPLANTIYA GEÇ GELDİ

Rashford saha dışı bir olay nedeniyle Ten Hag’ın öfkesini ilk kez üzerine çekmiyor. Geçen sezon Wolves ile oynanan Premier Lig maçında uyuyakaldığı ve takım toplantısına geç geldiği için ilk 11’de yer almamıştı.

Ancak Ten Hag, bu hataların Rashford’un United patronu tarafından belirlenen standartlara uymadığı anlamına geldiği yönündeki iddiaları kesin bir dille reddetti:

“İşleri yoluna koymak için çok motive. Ne kadar çaba sarf ettiğini biliyorum. Tamamen bizimle birlikte. Hata yapıyor ama bu onun uyum sağlamadığını göstermez. Onu her gün antrenmanda görüyorum, ne yaptığını biliyorum. Bir hata yaptı. Ama saha dışında da ne yaptığını, nasıl yaşadığını biliyorum ve takımın performansına yardımcı olmak ve kazanmamızı sağlamak için her şeyi doğru yaptığından eminim.”

polat-galle