DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
31°C
Muğla
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Açık
27°C
Perşembe Açık
26°C

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti’den Arda Güler açıklaması

Marca gazetesi, Arda Güler’in maçta neden oynamadığını sorguluyor. İspanyol basını ve taraftarların görüşleri…

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti’den Arda Güler açıklaması
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Real Madrid’in deneyimli teknik direktörü Carlo Ancelotti, takımın genç yıldızı Arda Güler’i son iki maçtır kadroda tutmasına karşın, henüz onu oyuna sürmekte tereddüt ettiğini ifade etti. Takımının UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Braga’yı 3-0 mağlup ederek bir üst tura yükselmesini sağladığı maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Arda’nın durumu ile ilgili soruları yanıtladı.

“Arda’yla özel olarak ilgileniyoruz.” diyen İtalyan teknik adam, genç oyuncunun iki ciddi sakatlığın ardından takıma yeni katıldığını ve antrenmanlara tam olarak dahil olduğunu belirtti.

Ancelotti, “Onunla yakından ilgileniyoruz. İki önemli sakatlıktan çıktı ve yaklaşık 1 haftadır takımla birlikte tüm antrenmanlara katılıyor. Arda yüzde 100’e geldiğinde sahada süre alacaktır.” açıklamasında bulundu.

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti’den Arda Güler açıklaması

Real Madrid takımının kazandığı karşılaşma sonrasında takım teknik direktörü Carlo Ancelotti ve takım futbolcusu Arda Güler, sevinç yaşadı. Fotoğraf: AA

“TARAFTAR, ARDA’YI GÖRMEYE GELDİ”

Ancak İspanyol basını, özellikle Marca gazetesi, teknik adamın bu tutumuna sert eleştiriler yöneltti. Marca, Real Madrid’in 61. dakikada elde ettiği üç farklı üstünlük sonrası ve beş oyuncu değişikliği hakkı olmasına rağmen Arda’ya şans tanımamasını sorgulayan bir anket düzenledi.

Ankete katılanların yüzde 66’sı “Kötü, bugün ilk kez sahaya çıkması için mükemmel bir gündü” yanıtını verirken, yüzde 34’ü “İyi, daha fazla süre alması gereken başka futbolcular var.” şeklinde görüş bildirdi.

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti’den Arda Güler açıklaması

Fotoğraf: AA

Gazetenin yorum köşesinde ise şu ifadeler yer aldı:

“Taraftar, Arda’yı görmeye geldi. Türk futbolcuyu görememenin büyük bir hayal kırıklığı olsa da en azından büyük bir Brahim Diaz ile karşılaştı. Ya Arda Güler’e bir şey oldu ya da Ancelotti’nin böyle bir karar almasının hiçbir anlamı yok. Arda’nın oynatılması için çok rahat bir maçtı.”

Real Madrid’in Braga üzerindeki zaferine şahitlik eden isimlerden biri de A Milli Takım’ın teknik direktörü Vicenzo Montella oldu. Montella’nın maçı tribünden takip ettiği gözlendi. (AA)

ETİKETLER: , ,