DOLAR
32,2362
EURO
35,0033
ALTIN
2.502,08
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
31°C
Muğla
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Açık
26°C

Real Madrid’de Arda Güler ve Tchouameni’den iyi haber

Real Madrid’in sakatlık raporu: Arda Güler ve diğer yıldız oyuncuların sahalara dönüş süreci. İspanya Süper Kupası öncesi takımın durumu.

Real Madrid’de Arda Güler ve Tchouameni’den iyi haber
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Sezon başında transfer olduğu Real Madrid’de sakatlıklar nedeniyle bir türlü sahaya çıkamayan Arda Güler, bireysel antrenmanlara başladı.

Napoli’yi 4-2 yenerek Şampiyonlar Ligi grubunda birinciliği garantileyen Real Madrid’de bir iyi haber de sakat futbolcularından geldi.

Arda Güler ve Tchouameni sahada bireysel olarak egzersiz yaptılar. Her ikisi de artık son düzlüğe girmiş olan iyileşme süreçlerine devam ediyor.

ARDA GÜLER İÇİN ACELE EDİLMEYECEK

Real Madrid sağlık ekibi, Türk yıldız Arda Güler için acele etmeyecek.

Dönüşü için belirlenmiş bir tarih yok ve kulübün doktorları genç yıldızın uzun zamandır beklenen ilk maçına çıkması için biraz ağırdan almak istiyor.

Fransız oyuncu Camavinga ise, gözünü İspanya Süper Kupası’na dikmiş durumda ve bu turnuvada kesinlikle hazır olacak.

Kepa da takımla birlikte antrenmanlara geri döndü ve önümüzdeki cumartesi günü Santiago Bernabeu’da Granada’ya karşı oynanacak maçta hazır olması bekleniyor.

Courtois, Militao, Modric, Vini Jr. ve Camavinga ise iyileşme süreçlerine devam ediyor.

Bodrum Ev Emlak