DOLAR
32,7682
EURO
35,0901
ALTIN
2.459,44
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
34°C
Muğla
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
35°C
Salı Hafif Yağmurlu
35°C
Çarşamba Az Bulutlu
35°C
Perşembe Az Bulutlu
34°C

Şampiyonluk Serisi İkinci Maçını Denizin Kızları Kazandı

Şampiyonluk Serisi İkinci Maçını Denizin Kızları Kazandı
velux

Şampiyonluk Serisi İkinci Maçını Denizin Kızları Kazandı

Lig boyunca istikrarını ve takım birliğini koruyan Denizin Kızları,  şampiyonluk serisi ilk maçında Yenimahalle Belediyesi ile kendi evinde karşılaştı.

Bodrum Bayrağını Hentbol sahalarında gururla dalgalandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor, maçın ilk dakikalarından itibaren, rakibinin genç oyunculardan oluşmasından kaynaklı hızlı ataklarını savunması ile kesen Armada Praxis Yalıkavak Spor, ilk yarıyı 17-13 tamamladı.

İkinci yarıda da Antrenör Kıvanç Özcan’ın kurduğu yeni oyun ve taktiklerle rakibin ataklarına hem savunmada hem de hücumda iyi cevap veren Denizin Kızları Yenimahalle Belediyesi karşısında 35-26 üstün gelerek şampiyonluk serisinde ikinci maçı kazandı. Böylece ilk maçtaki mağlubiyetini telafi ederek kalan 3 maçta iki galibiyet alarak şampiyon olma hedefi ile yoluna devam edecek olan Armada Praxis Yalıkavak Spor Antrenörü Kıvanç Özcan, şampiyonluk yolundaki her adımı maç maç değerlendireceklerini belirtti. Özcan Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“İlk karşılaşmada oyunun iki tarafında mücadelemiz yüksekti. Fakat atış hatalarımız maçın sonucuna da etki etti. Bugün oynadığımız maçta aynı hataları yapmadan aynı mücadele ile galip gelip seriyi bir bire getirdik. Ankara’da rakip sahada da hata yapmadan seride öne geçmek için mücadele vereceğiz. Bu yüzden takımımız önümüzdeki maçlara odaklandı”

THF tarafından açıklanan Kadınlar Süper Ligi Play-Off Şampiyonluk Serisi Müsabakalarına göre Yenimahalle Belediyesi ile 3. Maçı rakip sahada 24 Mayıs Cuma günü oynayacak olan oynayacak olan Armada Praxis Yalıkavak Spor, sonraki maçı da 26 Mayıs Cuma günü Ankara’da oynayacak. Her iki maçta 3 galibiyet kazanan olmadığı taktirde, 29 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00’de Bodrum Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak mücadelenin sonunda şampiyon takım belli olacak.

polat-galle