DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Samsung Deri Kılıf Modelleri

Cep telefonu kılıfı kullanarak telefonlarınızı her türlü dış etkene karşı koruyabilirsiniz.

Samsung Deri Kılıf Modelleri
A+
A-
polat-galle

Cep telefonlarını darbeden sıvıdan ve diğer dış etkenlerden korumak için Samsung deri kılıf modelleri tasarlanmıştır. Telefon kılıfları genellikle deri ve silikon malzeme kullanılarak üretilir. Cep telefonu kılıfı kullanarak telefonlarınızı her türlü dış etkene karşı koruyabilirsiniz. Telefon kılıfları yalnızca telefonları korumakla kalmıyor aynı zamanda stilinizi yansıtmaya yardımcı bir aksesuar olarak da kullanılıyor.

Yüzlerce farklı iphone deri kılıf modelinden birini seçerek tarzınızı yansıtabilirsiniz. Cep telefonu kılıflarının boyuna asılarak kullanılanları da vardır. Bunlar günlük hayatta kullanım kolaylığı sağlar ve aynı zamanda bir aksesuar olarak da öne çıkar.

Bunların yanında; Apple deri kılıf modelleri fiyat olarak farklılık gösterebilir. Çünkü bu ürünler farklı materyaller kullanılarak üretilmiştir. Ürünün tasarımında kullanılan malzemeler fiyatını da doğrudan etkiler.

Telefon Kılıfı Seçilirken Dikkat Edilmesi Gerekenler 

Deri telefon kılıfı ve deri bileklik seçilirken öncelikle ürünün kalitesi önem arz eder. Sonrasında ise kılıfın cep telefonunuz ile tam uyum sağlamasına dikkat etmelisiniz. Telefon ile tam uyumlu olmayan kılıflar hoparlörü ya da kamerayı kapatabilir bu da telefonunuzu verimli kullanmayı engeller. Telefonlarınız için kılıf seçimi yaparken bu hususlara dikkat etmenizde fayda var. Cep telefonları manyetik alana sahip olan cihazlar oldukları için tozu sürekli olarak çekerler.

Bu durumda da telefon kılıfları zaman içerisinde kirlenir. Cep telefonu kılıflarının temizliği yapılırken kesinlikle su altında tutularak yıkanmamalıdır. Böyle bir durum kılıfları büyük ölçüde zarar verir. Bu nedenle ıslak mendili ya da hafif deterjanlı nemli bir bez kullanılarak telefon kılıfı temizliği yapılmalıdır.

Telefon Kılıfı Fiyatları 

Piyasada birbirinden farklı materyaller kullanılarak üretilmiş olan çok çeşitli cep telefonu kılıfı mevcuttur. Bu telefon kılıflarının fiyatları model özelliğini ve üretiminde kullanılan malzemenin kalitesine bağlı olarak farklılık gösterir. Özellikle deri malzeme kullanılarak üretilmiş olan cep telefonu kılıfları fiyat olarak diğerlerine göre biraz pahalı olsa da uzun ömürlü ürünlerdir.  Ayrıca, iphone deri cüzdan ve cep telefonu kılıfı ihtiyacınız varsa deritel.com sitesini ziyaret ederek yüzlerce farklı model arasından ihtiyacınıza ve bütçenize uygun olanı kolayca bulabilir ve güvenle satın alabilirsiniz.