DOLAR
32,7144
EURO
35,1996
ALTIN
2.446,51
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
35°C
Muğla
35°C
Açık
Pazartesi Açık
35°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C
Çarşamba Az Bulutlu
30°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C

Sayın CHP İlçe Başkanı Tuna Işın “Serin Gel”

polat-galle

Sayın CHP İlçe Başkanı Tuna Işın “Serin Gel”

Sayın CHP İlçe Başkanı Tuna Işın “Serin Gel”

Mevlana der ki; “Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek bir cevabım var elbet. Lakin bir lafa bakarım, laf mı diye? Bir de söyleyene bakarım, adam mı diye?”

Bize göre değil elbette kimsenin ağzının payını vermek, yada kin, nefret söylemiyle habercilik yapmak. Lakin doğruları yazınca zıplayanlar edebini bozunca ve bu kişiler özellikle bir partiyi, kurumu temsil ediyorsa “Serin Gel” demeli.

Sayın CHP İlçe Başkanı Tuna Işın “Serin Gel”

Verdiği sözleri tutmayınca, hakkında yazdığım yazının ardından CHP Meclis Grubu’nda, “Onun Gazeteci Olup Olmadığı belli değil” demiş

Lafa baktım kim söylemiş diye;

CHP Bodrum İlçe Başkanı, lafa gelince Atatürk’ün, İsmet İnönü’ nün koltuğunda oturuyorsunuz, belli ki oturduğun yeri hazmedememişsin.

Sözde, diplomasız mühendis ve iç mimar meclis üyelerini kollamış. Oysa bilinç altı “Akbelen Neyse Sazköy’ de Bizim İçin O dur” dediğinden dokuz ay geçmesine rağmen, sessiz kalışını yazmama verdiği tepki.

Lafa baktım kim söylemiş diye;

Sayın CHP İlçe Başkanı Tuna Işın, CHP Kurultayına giderken Özgür Özel ile telefonda konuşup destekleyeceğini söyledin. Lakin Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemek için Bodrum’ dan yola çıktın. Birinci turda destek verdin, ikinci turna ne oldu da çark edip Özgür Özel’i destekledin.

Oylarınızla seçilen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sizi her görüşünde “özü sözü doğru ilçe başkanım.” diyerek yüzünüze yanlışınızı söylemedi mi?

Lafa baktım kim söylemiş diye;

“Demokratım” diye yola çıkıp, arkadaşlarını yönetime doldurup, bir kısmını il yönetime koyup, bunların yedeklerini de akraba bağı olanlarla yapmadın mı?

“Demokratım” deyip, yapay üyelerle meclis üyeleri listesini yine yönetime koyduğun, kan bağı ve akrabalık ilişkileriyle doldurmadın mı?

Şimdilerde duyuyorum, bir kez daha aday olacakmış, başlamış fason üye girişleri. Benim gazeteciliğimi sorgulayacağına Hak, Hukuk, Adalet sloganları atarken, başkalarına nasıl çalım atmaya çalıştığını düşün.

Lafa Baktım Kim Söylemiş diye;

Aklın sıra meclis üyelerini savunuyorsun, başlamış şimdiden bazıları iş takipçiliğine. Kimi işletme ruhsatı, kimi yapı ruhsatı takip eder olmuş. Benim gazeteciliğimi sorgulayacağına bu işleri engelle, yoksa çıkar ilişkiniz mi var?

Diplomasızları savunur olmuşsun, “Cumhurbaşkanı’nın da yok.” diye. Halka yanlış beyanda bulunmak nasıl bir duygu?

Daha önce hiç görmediğin insanları meclis üyesi yaparken, bu kadar cüretkar değildin.

Lafa Baktım Kim Söylemiş diye;

Ayhan Bora Kaplan ile birlikte cezaevine giren Barış Kurt’a verilen imar plan işlerine, sesin çıkmadı. “Beşli çete” dedin, şimdilerde ruhsatları kesiliyordur, ama çıtın çıkmıyor.

Düşün ki görev yaptığın sürede, parti belediye başkanının danışmanı tarafından üyelerine küfredilmesine rağmen, adamı görevden aldıramayıp, dava açmak yerine, sadece suç duyurusun da bulunmayı tercih ettin.

Bu utanç size yeter Sayın CHP İlçe Başkanı Tuna Işın

Gazeteci Hasan Dirin’in, yazdığı yazıdan dolayı iş yerine mafyamatik saldırı yapıldığında, CHP İlçe başkanı olarak basına yapılan saldırıyı kınamadığın gibi, darp edilmeye çalışılan arkadaşına bile sahip çıkamadın.

Genel başkan yardımcısı Gökhan Zeybek Bodrum’a ziyarete geldiğinde, devlet memuru olan imar müdürünü ayağınıza getirtip, hangi işi çözmeye çalıştınız?

Siz, otursanız otursanız, Mustafa Kemal’in, İsmet İnönü’nün değil de; anca başkaları tarafından alınan Bürosit koltuğuna oturursunuz.

Evet, tam söylediğiniz gibi, ben sizin paralı gazetecilerinizden değilim.  

Ezcümle Sayın CHP İlçe Başkanı Tuna Işın, siz yavrukurtçuluk oynarken, gazetecilik yapıyordum.

Yazacak çok şey var, şimdilik bununla idare ediniz Sayın Tuna Işın.

Vesselam…

velux