DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C

Seçimden Seçime Bodrum’u Hatırlayanlar!

Cumhur İttifakı Ak Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Basın Toplantısında Projelerini ve Vizyonunu Paylaştı

Seçimden Seçime Bodrum’u Hatırlayanlar!
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Seçimden Seçime Bodrum’u Hatırlayanlar!

Cumhur İttifakı Ak Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Basın Toplantısında Projelerini ve Vizyonunu Paylaştı

Bodrum, Türkiye – 11 Şubat 2024: 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Cumhur İttifakı’nın Ak Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, yerel ve yaygın basın temsilcileriyle bir araya gelerek Bodrum için vizyonunu ve projelerini açıkladı.

Bitez Mahallesi’ndeki Ambrosia Otel’de gerçekleştirilen basın toplantısına, Bodrum’da görev yapan yerel ve yaygın basın temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. Toplantıya, Cumhur İttifakı’nı oluşturan partiler adına, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Hacı İbrahim Dalda, Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Başkan Vekili Lokman Gör, Büyük Birlik Partisi Bodrum İlçe Başkanı Mustafa Kıroğlu ve partilerin kadın ve gençlik kolları başkanları da katıldı.

Tosun, basın toplantısının ardından yaptığı açıklamalarda adaylık sürecinin nasıl başladığına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin detaylarına değindi. Bodrum’un kronikleşmiş sorunlarına çözüm getirmek için yola çıktıklarını vurgulayan Tosun, “Bodrum’un sorunlarını çözmekle ilgili tek söz aldığımız konu, Bodrum’un sorunlarını çözmekle ilgili. Bazen sosyal medyada yazanlar oluyor, ‘koltuk’, ‘menfaat’ vs. Mehmet Tosun ismini ne koltukla yan yana getirebilirsiniz, ne de menfaatle… Ben zaten iş hayatının içerisinde, işi gücü olan, kendisine göre sosyal çevresi ve hayatı olan bir arkadaşınızım. Bizim derdimiz, davamız Bodrum ve Bodrum’un iyi bir noktaya gelmesi.” şeklinde konuştu.

Tosun, Bodrum’un altyapı sorunlarına da değinerek, projelerinden bazılarını paylaştı. İçmeler bölgesinde yeni bir ticari liman yapılması, bütüncül planlama, Bodrum ile ilgili master plan hazırlanması gibi projelerin yanı sıra, spor tesislerinin ve rekreasyon alanlarının artırılmasına yönelik çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Ayrıca, su sorununun çözümü için de çeşitli adımlar atacaklarını ve Hükümetin desteğini alacaklarını ifade etti.

Bodrum’un son dönemlerde yaşadığı belediyecilik anlayışına da eleştiri getiren Tosun, “Ben yaptım oldu, buna razı olmak durumundasınız belediyeciliği başladı. Bunu da bitireceğiz. Herkesi yönetim sürecine dahil etmek suretiyle, elimizdeki teknolojik imkanları kullanarak, yeni bir dönem başlatacağız Bodrum’da.” diyerek sözlerini noktaladı.

Mehmet Tosun’un projeleri ve Bodrum için taşıdığı vizyon, basın toplantısında geniş bir şekilde paylaşılarak Bodrum halkının ve kamuoyunun dikkatine sunuldu.

polat-galle