DOLAR
32,1997
EURO
35,0864
ALTIN
2.500,74
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
31°C
Muğla
31°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Açık
31°C
Salı Açık
30°C

Şehrin Emin Adamına Soruyoruz!

velux

Şehrin Emin Adamına Soruyoruz!

Şehrin Emin Adamına Soruyoruz!

“Bir sonraki yazım seçmece bir meclis üyesi olacak, bakalım şans kime gülecek.” Dünkü yazımın altına böyle bir not düşmüştüm, oradan devam edelim.

Bu yazımda Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Asuman Gülsoy konuğum olacak.

Öncelikle şunu belirtmek isterim; Bodrum Belediye Başkanı, aynı zamanda Bodrum Belediye Meclis Başkanı’dır. Son Belediye Meclis Toplantısında “Namus ve Şeref” gibi insanda zaten var olması gereken değerlerin erdemmiş gibi ifade edilmesi üzerine konuyu kaleme almak elzem olmuştur.

Sayın Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci;

Bodrum Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Asuman Gülsoy beyan ettiği gibi İç Mimar mıdır?

Hangi okuldan mezundur? İç Mimarlık 4 yılık eğitimi gerektirirken, kendisi iki yıllık meslek yüksek okulu ön lisan mezunudur.

Bizim bilmediğimiz akademik bir diplomaya sahip midir?  İç Mimarlar Odası kaydı bulunmakta mıdır?

Gülsoy “2018 yılında kendi iç mimarlık şirketimi kurdum” demektedir. Sizin de söylediğiniz gibi Bodrum’un yerlisi veya yerleşeni sıfatına sahip midir? Şirketi, hangi ticaret odası ve vergi dairesine kayıtlıdır?

Bodrum’da hangi projelere imza atmıştır, kaç yıldır Bodrum’da yaşamaktadır?

Gülsoy ne zaman Cumhuriyet Halk Partisine üye olmuştur? Geçmiş kaydı varsa, Bodrum CHP İlçe Örgütüne transferi ne zaman yapılmıştır?

Gülsoy “Avcılar Belediyesi gibi kamuya ait kurumlarda da çalıştım.” demektedir. Avcılar Belediyesi ve diğer kurum ve kuruluşlarda ne gibi görevler yapmıştır? Resmi belgelere sahip midir?

Gülsoy’un, CHP’nin Bodrum’da yaptığı ön seçimde aday olmadığı bilinmektedir. Bodrum’dan aday yapılmasında CHP parti Meclisi, Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek’in bir dahli var mıdır? Gülsoy, Gökhan Zeybek’in stajyeri olduğunu beyan etmektedir.

Sayın Başkan Tamer Mandalinci bu soruları neden size soruyorum;

Bodrum Halkı şehri size emanet etmiştir, diğer bir tabirle Şehrin Emin İnsanısınız, yani güvenilirsiniz. Size sormayıp kime soracağız, Belediye Meclisini siz temsil ediyorsunuz. Bu beyanlar doğru değil ise herhangi bir yaptırımınız olacak mı?

Parti yöneticilerinize neden sormuyorum, çünkü onların siyasi anlamda benim için hükmü yoktur.

Bu sorulara ister yanıt verilsin ister verilmesin, ben gerçeğin ne olduğunu biliyorum. Okurlarım ne demek istediğimi ilk cümlede çözmüşlerdir.

CHP parti Meclisi, Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek’in onayı olmadan Belediye Başkan Yardımcısı, müdür, daire başkanı, danışman, genel sekreter ve yardımcıları CHP’nin yayınladığı bir genelgeyle, yasaklanmıştır.

Kanunlara göre özerk yapı ve bütçeye sahip olan belediyeler üzerinde Cumhuriyet Halk Partisi vesayet uygulamakta, halkın oylarıyla seçilen belediye başkanlarını kendi memuru yapmaktalar.

CHP feodalizmle yönetilir hale gelmiş. Liyakat yerine yakınlık derecelerine göre, belediyelerde kişisel yapılanmalarını tamamlamaktalar.

Bal tutan parmaklarını yalamadan, arıların sokması temennisiyle…

Efsane Belediye Başkanı Terzi Fikre’ ye Saygıyla…

Vesselam

Asuman Gülsoy Bodrum’da yatırım yapan sorunlu firmalarla görüşme yapmış mıdır?

Çırkan Mahallesi’nde 5 katlı binaların yapımı devam etmekte. Yetkililer olayı görmezden gelmeye devam ediyor.

Şehrin Emin Adamına Soruyoruz!

Aktur tatil sitesi
Yazarın Diğer Yazıları