DOLAR
35,4965
EURO
36,5973
ALTIN
3.064,20
BIST
9.732,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
10°C
Muğla
10°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Açık
13°C
Perşembe Açık
14°C
Cuma Açık
15°C
Cumartesi Açık
15°C

SMA Hastası Kaan Bebek İçin Bodrum’da Dayanışma Panayırı

SMA Hastası Kaan Bebek İçin Bodrum’da Dayanışma Panayırı
23.12.2024
244
A+
A-

SMA Hastası Kaan Bebek İçin Bodrum’da Dayanışma Panayırı

bodrumhaber.com

Bodrum’un merkezinde kurulan panayırın amacı ortaya çıktı: SMA Tip 1 hastası Kaan bebeğin tedavisi için farkındalık yaratmak ve maddi destek sağlamak. Organizasyonu düzenleyen Zekeriya Bildik, etkinliğin sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirildiğini belirterek, “Bu panayır, tamamen Kaan bebeğin yaşama tutunabilmesi için düzenlendi” dedi.

Bildik, “Bodrum halkının ve misafirlerimizin yoğun ilgisi sayesinde Kaan bebeğin tedavisine destek olmayı amaçladık. Amacımız hem farkındalık yaratmak hem de bu zorlu süreçte ailesine destek olabilmek” diyerek organizasyonun hedeflerini açıkladı.

“Ticari Bir Amaç Yok”

Zekeriya Bildik, panayırla ilgili yapılan eleştirilere de yanıt verdi:
“Bu etkinlik, ticari bir faaliyet değil. Kaan bebeğin hayatını kurtarmak için bir dayanışma çağrısı. Yer seçimi ve organizasyon detayları, tamamen hızlı ve etkin bir şekilde destek sağlama amacıyla yapıldı. Kent estetiğiyle ilgili yapılan eleştirileri anlıyoruz, ancak böyle bir durumda önceliğimiz insana dokunabilmek.”

Kaan Bebek İçin Bodrum Halkı El Ele

Bodrum halkı ve yerel esnaf, organizasyona gönülden destek vererek bu anlamlı dayanışmaya katkıda bulundu. Etkinlik, sadece maddi yardım değil, aynı zamanda sosyal dayanışmanın güzel bir örneği olarak öne çıktı.

Organizasyonun yapıldığı alanın kentsel tasarım ve kent estetiği açısından önem taşıdığı ve Büyükşehir Belediyesi’nin yetki alanında olduğu biliniyor. Bu noktada organizatörler, halkın ve yerel yönetimlerin bu tür sosyal sorumluluk projelerine daha fazla destek vermesinin önemine dikkat çekiyor.

Bodrum’dan Kaan Bebek İçin Büyük Destek

Zekeriya Bildik, SMA Tip 1 hastalığının tedavi sürecindeki zorluklara da değinerek, “Herkesi bu süreçte duyarlı olmaya davet ediyorum. Kaan bebeği yaşatmak için çıktığımız bu yolda herkesin küçük bir katkısı bile çok değerli” dedi.

SMA Hastası Kaan Bebek İçin Bodrum’da Dayanışma Panayırı

Aktur tatil sitesi