DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
34°C
Muğla
34°C
Açık
Pazartesi Açık
35°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C
Çarşamba Az Bulutlu
30°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C

Süleyman Demir’den Halikarnas disko açıklaması

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2017 yılında kapılarını kapatan tarihi Halikarnas Disko’nun işletmecisi Süleyman Demir yaptığı açıklamada “Halikarnas The Clup” tescilli markasına benzer markalara karşı hukuki süreç başlattığını ve kendi işletmesinin bu markalarla ilgisi olmadığını açıkladı.

Süleyman Demir’den Halikarnas disko açıklaması
A+
A-
Aktur tatil sitesi

38 YIL AÇIK KALMIŞTI, MİLYONLAR KİŞİ DANS ETTİ

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Kumbahçe mahallesinde 1979 yılından bu yana hizmet veren  ve 11.05.2017 tarihinde mal sahipleri ile düştüğü anlaşmazlık sonucu kapatılan ve 17.7. 2017 tarihinde ise tamamen yıkılan Halikarnas Disko’nun işletmecisi iş insanı Süleyman Demir bugün kamuoyuna açıklama yaparak vatandaşı bilgilendirmek istediğini söyledi.

Süleyman Demir açıklamasında  “Değerli halkımız değerli Bodrumlular dünyaca bilinen Halikarnas The Club tescilli markamız yıllarca faaliyet gösterdiği yerde şimdi Halikarnassos, Efsane Geri Dönüyor, Halikarnas Arena gibi isim ve tanımlamalarla faaliyete geçtiği duyurulmuştur. Tescilli markamız  Halikarnas’ın bu yerlerle hiçbir ticari ilişki ve bağı yoktur. Siz değerli halkımızın zarara uğramaması için her türlü hukuki ve cezayı işten başlatılmıştır kamuoyunun bilgisine arz ederiz. Süleyman Demir” ifadelerini kullandı.

KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ

Basın açıklamasından sonra anılarını anlatan Süleyman Demir diskonun ilk ünlü isminin Avni Meseretçioğlu ‘nu son ünlülerin ise ünlü İngiliz modeller Naomi Chambell ile Kate Moss olduğunu belirterek “Yeşilçamın tüm ünlü yıldızları , sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri başbakanlarımız dünyaca ünlü krallar ve prensler eğlence mekanımızı teşrif etti. En büyük mutluluğum bir günden birgüne tatsız olaylar yaşamadık. Bu marka tüm Bodrumluların Türkiye’nin markasıydı.Örneğin Ünlü modacı Gian Franco Ferre doğum günlerini sık sık  Halikarnas’ta kutlarken,  Prenses Caroline, Prenses Margareth, Lady Sarah Armstrong, Mick Jagger, Phil Collins, Rockefellers, Ahmet Ertegün, Michael Caine, Bette Midler, Dustin Hoffman, Richard Bronson(Virgin Records), Hamburger Kralı Mr. Mc Donald, Blues Brother, Pamela Anderson, Adriana Karembeau ve Kid Rock’da diskoyu ziyaret eden ünlüler arasında yer alıyordu” dedi.

Demir “Turgut ve Semra Özal’ın Bodrum gezilerinde mutlaka uğradıkları, Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz çiftinin sık sık eğlencelerine iştirak ettiği diskoda bulunan ünlüler defterine de , görüşlerini yazan bazı ünlüler ve dünyaca ünlü gazete ve dergilerin ünlü disko ile ilgili görüşleri:

– Turgut Özal- Merhum Cumhurbaşkanı

“ Eğer Türkiye’nin çağ atladığını görmek istiyorsanız, Halikarnas’a gidin.”

– Zeki Müren – Merhum Sanatçı

“ Kendi dalında rakipsiz bir tarz yaratan bu harikulade gece kulübü hatıralarımdan hiç  çıkmayacak.”

– Ahmet Ertegün- Atlantik Record Şirketi Yöneticisi

“ Türkiye ilk defa dünyada bir şeyin en iyisini yaptı; Halikarnas Disco!

– Lady Sarah Armstrong- Jones –

” Büyüleyici”

– Mr. McDonald, Hamburger Kralı

“Olağanüstü, inanıyorum ki lazer showunuzla ay ışığını bile dans ettirebilirsiniz.

– Mr. Richard Bronson, Virgin Company:

” İnanılmaz!  Sıcak ilginiz için teşekkür ederim”

Pamela Anderson (Amerikalı film yıldızı)

“Eğlencenin doruğa ulaştığı, böyle bir kaliteli mekan ve atmosferi dünyanın hiçbir yerinde yaşamadım. Bodrum Kalesi, ışık oyunları ve eğlence müthişti”

– Evening Standard –UK:

” Büyük bir ihtimalle dünyadaki en güzel gece kulübü”

– Revue, Holland:

” Dünyanın en iyi diskosu Türkiye’de bir tatil beldesinde”

– Stern, Germany:

” Yüksek sosyetenin gittiği şahane gece kulübü”

– BBC, UK

“ Theatre Disco- Bodrum’da mutlaka görülmesi gereken yer.”

Süleyman Demir'den Halikarnas disko açıklaması

 

velux