DOLAR
32,9264
EURO
35,3803
ALTIN
2.465,71
BIST
10.767,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
37°C
Muğla
37°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Açık
36°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
34°C
Cuma Hafif Yağmurlu
33°C
Cumartesi Açık
34°C

Tarkan’ın merakla beklenen ‘Kuantum 51’ albümü yayında

Tarkan’ın merakla beklenen ‘Kuantum 51’ albümü yayında

Tarkan’ın merakla beklenen ‘Kuantum 51’ albümü yayında
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Tarkan’ın yeni albümü ‘Kuantum 51’, Hitt Müzik etiketi ile tüm dijital müzik platformlarında eş zamanlı olarak yayınlandı.

Sanatçının on birinci albümdeki 12 şarkının her biri için visualiser’lar hazırlandı. Dinleyiciler albümü baştan sona görüntülü olarak da dinleyebilecek. 

Prodüktörlüğünü Tarkan’ın üstlendiği ‘Kuantum 51’de bu kez birden çok aranjör yer alıyor. Ozan Çolakoğlu’nun dört şarkıda düzenlemesi bulunuyor. Ayrıca albümde İskender Paydaş, Ateş Berker Öngören, Murat Matthew Erdem, Turaç Berkay Özer, Mert Kemancı düzenlemeleri de var.

‘Kuantum 51’de şarkıların birçoğunun söz ve müziği Tarkan imzası taşıyor. Bunun yanı sıra, sözleri Aysel Gürel’e ait iki şarkı, söz ve müziği Güler Özince’ye ait bir şarkı, Turaç Berkay Özer, Murat Matthew Erdem ve Serkan İzzet Özdoğan besteleri ve iki şarkıda Günay Çoban sözleri bulunuyor.

 

polat-galle