DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
30°C
Muğla
30°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
30°C

Tenzor International Cup’un İkinci Aşaması Bodrum’da Yelken Tutacak!

Tenzor International Cup’un İkinci Aşaması Bodrum’da Yelken Tutacak!
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Tenzor International Cup’un İkinci Aşaması Bodrum’da Yelken Tutacak!

Türkiye Yelken Federasyonu ve J/70 Birliği’nin desteklediği J/70 sınıfının açık kış serisinin ikinci aşaması olan Tenzor International Cup, 11-14 Ocak tarihleri arasında Bodrum Akyarlar Koyu’nda gerçekleşecek. Geçtiğimiz ay düzenlenen ilk organizasyon büyük bir ilgi görmüş, ikinci aşama da yelken dünyasında heyecanla bekleniyor.

Bora Olcav liderliğindeki “Cheese Sailing Team”, ilk aşamada elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor. 2023 Türkiye Turu’nda bronz madalya kazanan ekip, J/70 sınıfındaki Türkiye şampiyonasında 8. sırayı elde ederek güçlü bir performans sergilemişti. Diğer bir iddialı ekip ise Erman Ayvaz liderliğindeki “Happyhour JR”, Tenzor International Cup’ta ilk kez yer alacak ve 2024 Avrupa ve Dünya Şampiyonaları’na hazırlanıyor.

Bu önemli etkinlikte mücadele edecek bir diğer takım ise Onur Erardağ, Doğa Arıbaş, Enes Caylak ve Arda Baykal’dan oluşan “Nautique Yachting Team”. Tecrübeli ekip, birlikte başarılı bir performans sergileyerek kupaya ulaşmayı hedefliyor.

Regattanın ikinci aşamasının hakem kurulu Hırvatistan, Türkiye ve Almanya’dan seçilmiş deneyimli isimlerden oluşuyor. Başhakem Neven Baran, Dünya Yelken Uluslararası Hakemi olarak birçok önemli organizasyonda görev alarak büyük bir tecrübe kazanmış bir isim.

Tenzor International Cup’un ikinci aşaması, 11 Ocak’ta antrenman yarışları ve kayıt ile başlayacak. 12-14 Ocak tarihleri arasında Aspat Koyu’nda düzenlenecek yarışların ardından, pazar öğleden sonra gerçekleştirilecek ödül töreniyle son bulacak.

Bodrum Ev Emlak