DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
30°C
Muğla
30°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Tesettür Abiye ile Şıklığınızı Yansıtın

Tesettür Abiye ile Şıklığınızı Yansıtın
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Tesettür Abiye ile Şıklığınızı Yansıtın

Tesettür abiye, özel günlerde ve davetlerde zarif ve şık görünmek isteyen tesettürlü kadınların tercih ettiği giyim tarzıdır. Düğün, kına, nikah gibi özel etkinliklerde şıklık ve zarafetin ön planda olması, tesettür abiye elbiselerin popülerliğinin artmasına neden oluyor. Özel davetlerde şıklığı ile göz kamaştırmak isteyen birçok kadın, tercihini tesettür abiye elbise arasından yapıyor. Ancak tesettür abiye elbiseler arasında seçim yaparken şık olmak için dikkat edilmesi gereken unsurlar bulunuyor.

Tesettür Abiye Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Tesettür giyimde önemli bir yere sahip olan tesettür abiye elbiseler, kadınlar tarafından özel günlerde veya davetlerde sıklıkla tercih edilir. Şık tasarımları ile öne çıkan bu elbiseler, farklı modellere ve tarzlara sahip olabilir. Bu nedenle birçok kadın, tesettür abiye modelleri arasında seçim yaparken kararsız kalabiliyor.

Renk Seçimi

Özel tasarım tesettür abiye koleksiyonları, farklı renk seçenekleri ile öne çıkar. Tesettür abiye seçimi yaparken kimi kadınlar pastel tonlar tercih ederken kimileri ise daha canlı renklerden yana yapabilir. Özel tasarım tesettür abiye elbiseler, birçok kadının zevkine hitap eder. Pudra pembesi, mürdüm, soft yeşil gibi soft renkler, zarif bir şıklığa sahip olmak için tercih edebileceğiniz renklerdir. Ancak renk seçimi yaparken davetin ne zaman ve nerede yapılacağı da önemlidir. Bu nedenle tesettür abiye elbiseler arasında tercihinizi yaparken davetin tarihini ve mekânı da göz önünde bulundurmalısınız.

Kumaş ve Doku Tercihi

Şifon, dantel, ipek gibi hafif ve dokusu özel kumaşlar, tesettür abiye elbiselerde yaygın olarak tercih edilir. Rahat ve ferah olmaları sebebiyle bahar veya yaz aylarında düzenlenen davetlerde veya etkinliklerde bu tür tesettür abiyeler ile rahat bir biçimde hareket edebilirsiniz. Farklı kumaş tercihlerinin yanı sıra düz, sade kesimler ve zarif detaylar, tesettürlü kadınların şıklığını vurgulamasına olanak sağlar. Bu nedenle özel dokulu kumaşlar ile hazırlanan tesettür abiyeler, tasarımları ve detayları bakımından da çeşitlilik gösterir.

Ayakkabı Seçimi

Tesettür abiye elbiselerde genellikle uzun etekler tercih edilir. Ayak bileklerine kadar uzanan etekler, zarafetin ve asaletin vurgusu olarak kabul edilir. Bu nedenle tesettür abiyeler altına giymek için ayakkabı tercih ederken de dikkatli davranılmalıdır. Elbisenin rengi ile uyumlu olan bir stiletto ayakkabı ile şıklığınızı ve zarafetinizi mükemmel bir biçimde tamamlayabilirsiniz.

Başörtüsü / Şal Seçimi

Tesettür abiye elbiselerin en iyi tamamlayıcısı elbette şal veya başörtülerdir. Bu nedenle tesettür abiye elbisenizin üzerine abiye şal takarak kombininizi şık bir biçimde tamamlayabilirsiniz.

Özel tasarım tesettür abiye modellerini incelemek için https://www.melihatarhanaci.com.tr/ adresini ziyaret etmenizi öneririz.

Aktur tatil sitesi