DOLAR
32,2192
EURO
34,9925
ALTIN
2.513,53
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
32°C
Muğla
32°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
27°C

“Titanic” yıldızı Leonardo DiCaprio genç oyuncuyu böyle etkilemiş

2023 yapımı “Killers of the Flower Moon” filmiyle şöhrete kavuşan Lily Gladstone,
rol arkadaşı ünlü aktör Leonardo DiCaprio (49) ile ilgili dikkat çekici bir anısını anlattı.

“Titanic” yıldızı Leonardo DiCaprio genç oyuncuyu böyle etkilemiş
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio’nun bir zamanlar Lily Gladstone’u (37) harçlığını “Titanic’in VHS kaseti için bağışlaması” konusunda dolaylı olarak etkilediği ortaya çıktı.

Gladstone, pazartesi günü yayınlanan bir röportajda People’a “Harçlığımı harcadığım ilk şeylerden biriydi. Titanic’in ikili VHS seti için ön sipariş verdim.” diyerek ünlü oyuncuya hayranlığını anlattı.

Filmi çok sevdiğini söyleyen ünlü aktris, “Jack Dawson harikaydı. Bu çok komik, altıncı sınıftayken ne zaman aşık olsam – çünkü benim için filmin çıktığı yıl – aşkımı Jack Dawson’a yansıtırdım.” dedi.

Yirmi yılı aşkın bir süre sonra Gladstone, kendisini Martin Scorsese’nin yönettiği “Killers of the Flower Moon”da Oscar ödüllü oyuncuyla birlikte başrolde buldu. Gladstone, 2021 yılında bizzat DiCaprio’dan özel bir davet aldığını da söyledi.

“Telefonuma kayıtlı olmayan bir numaradan ‘Hey, ben Leo’ diyen bir mesaj aldım: ‘Akşam yemeğine gelmek ister misin?’ Ona baktım ve ‘Bu gerçekten o mu?’ diye düşündüm.” dedi.

Gladstone, bu kişinin gerçekten DiCaprio olduğunu doğruladıktan sonra evinin dışında ateşin yanında takıldıklarını ve akşam yemeğinde çocukluklarından bahsettiklerini söyledi.

Ekim ayında gösterime giren “Killers of the Flower Moon”un bu yılki Oscar Ödülleri’nde büyük ses getirmesi bekleniyor.

Bodrum Ev Emlak