DOLAR
32,5658
EURO
34,9978
ALTIN
2.447,97
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Açık
24°C

Torba’da feci motosiklet kazası ayak parmakları koptu..

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında şerit değiştirerek karşıdan gelen minibüs ile çarpışan motosiklet sürücüsü motosikleti ile bariyerlere savruldu. Kazada motosiklet ile bariyer arasına sıkışan sürücünün ayak bileğe parçalandı, parmakları koptu, acı içinde kıvranan sürücü kendisine yardıma gelen vatandaşlara ve sağlık ekiplerine “Parmaklarım yok, parmaklarımı bulun” diye yalvardı.

Torba’da feci motosiklet kazası ayak parmakları koptu..
Aktur tatil sitesi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi’nde bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada Bodrum’dan Gölköy Mahallesi istikametinde seyreden 42 yaşındaki  yaşındaki İlker Özer’in kullandığı 35 AR 7293 plakalı motosiklet şerit değiştirerek karşı istikametten gelen ve 60 yaşındaki Ahmet Yorulmaz’ ın kullandığı 09 C 0636 minibüs ile çarpıştı.

ÖNCE MİNİBÜSE SONRA ÇELİK BARİYERLERE ÇARPTI

Çarpışmanın etkisi ile motosikleti ile yol kenarındaki bariyerlere çarpan Özer’in ayağı bariyer ile motosiklet arasına sıkıştı. Özer kanlar içerisinde motosikletten 7 metre ileriye düştü. Vatandaşların yardıma koştuğu Özer’in alkollü olduğu iddia edildi. Kafasından ve ellerinden yaralanan Özer’in sol ayak bileğinin kırıldığı ayak parmaklarının ise parçalandığı ve koptuğu görüldü.

PARMAKLARIMI BULUN DİYE YALVARDI

Vatandaşların çağırdığı ambulanstaki sağlık ekibinin ilk tedaviyi yaptığı Özer sağlık ekibine “Parmaklarım yok ne olur götürmeyin, parmaklarımı bulun” diye yalvarması yürekleri burktu.

Ambulansa alınan Özer,  Bodrum Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Özer’in alkollü olduğu ve motosikleti kasksız kullandığı belirlendi.

Minibüs şoförü Ahmet Yorulmaz anterhaber.com’a yaptığı açıklamada “Gölköy’den geliyordum. Motosikletli birden karşımda yalpalayarak gelmeye başladı sonra benim şeridime girip üzerime geldi, minibüsü iyice kenara çektim ama önce bana sonra bariyerlere çarpıp düştü. Alkollü olduğunu öğrendim. Çok şaşkınım” dedi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak : Anterhaber.com

polat-galle