DOLAR
32,5470
EURO
34,7468
ALTIN
2.495,43
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
19°C
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Turizmde güçlü işbirliği

Turizmde güçlü işbirliği
A+
A-

NY&Co.GLOBAL HOSPITALITY CO., yurtdışı işbirliklerine bir yenisini daha ilave etti. Şirket Rusya ve BDT ülkelerindeki en güçlü temsilcilik ve danışmanlık firması HERMITAGE GROUP ile işbirliğine gitti.

Bu işbirliği ile birlikte Türkiye’de NY&Co. danışmanlık hizmeti alan işletmeler, diledikleri taktirde Türkiye’nin büyük hedef pazarlarından olan Rusya ve BDT ülkelerinde de, HERMITAGE grubun tecrübesi profesyonel ekibi ve geniş portföyünden faydalanarak, markalarını bu ülkelerde tanıtabilme ve yurtdışında bu pazarlardaki satışlarını güçlü bir şekilde arttırabilme ayrıcalığına sahip olacaklar.

Türkiye’de Turizm ve Otel sektöründe yer alan işletmeler, Rusya ve BTI ülkelerinden gelen talepleri arttırmak için orada ofis kurma veya personel alma gibi yatırımlar yapmadan, veri tabanında 6 bin 500’ü aşan seyahat temsilcilerine direkt olarak ulaşabilecekler.

Yine aynı şekilde HERMITAGE GROUP’tan uluslararası danışmanlık ve temsilcilik hizmeti alan işletmeler, bu işbirliği ile birlikte NY &Co. Global Hospitality Co.’nun gücü, tecrübesi ve geniş network’ü ile Türkiye pazarında da markalarını en doğru şekilde duyurabilecekler, tanıtımlarını yaparak satışlarını arttırabilecekler.

Pandemi nedeniyle dünyanın içinde bulunduğu olumsuz ve öngörülemeyen süreçten fazlasıyla etkilenen turizm ve otel sektörü adına bu süreçte gerçekleştirilen bu işbirliğini oldukça değerli ve anlamlı bulduklarını ifade eden NY&Co., “Bu ortaklığın HERMITAGE GROUP ve NY&Co. olarak bizler kadar, bizlerle işbirliği yapan markalarımıza hayırlı, uğurlu ve uzun ömürlü olmasını, bol şans getirmesini diliyoruz” mesajını verdi.

HERMITAGE GROUP HAKKINDA

Rusya menşeyli ve merkezi St. Petersburg’un yanı sıra Moskova, Barselona ve Cenevre’de ofisleri bulunan HERMITAGE GROUP, 2004 yılından bu yana bağımsız ve zincir otellerden destinasyonlara, turizm ofislerinden, DMC’lere, Tema Parklara kadar 18 farklı ülkeden 150’den fazla markaya Rusya ve BDT pazarı için temsilcilik, tanıtım ve pazarlama, iletişim konularında B2B ve B2C danışmanlık hizmeti veriyor.

Grubun hizmet vermekte olduğu destinasyonlar ve turizm markaları

  • ÜRDÜN Tanıtma Ofisi -RUSYA,BDT ve Polonya ülkelerinde tanıtılması
  • ESPANA Ispanya ‘nın RUSYA, BDT ve Polonya ülkelerinde tanıtılması
  • MELIA HOTELS&RESORTS Ispanya Londra, Milano,Cuba Kuala Lumpur gibi birbirinden farklı ülkelerde 32 oteli bulunan zincirin temsilciliği
  • D’ANGLETERRE COPENHAGEN Otellerinin Temsilciliği
  • EL CORTE INGLES Alışveriş merkezinin Temsilciliği
  • LORO PARQUE Kanaraya Adalarının dünyaca ünlü bol ödüllü Tema Parkın Temsilciliği
Aktur tatil sitesi